Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Horoskop blog Škorpion - najseksi znak?

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Škorpion - najseksi znak? E-mail
najseksi horoskopski znak


Škorpion - najseksi znak?Nakon desetak dana i nešto više od tri tisuće vaših glasova, izgleda da su Škorpioni uvjerljivo najseksi znak - dali ste im šestotinjak glasova, mnogo više nego drugoplasiranim Lavovima!

Šarmantni ŠkorpioniŠarmu mračnih i nepredvidivih Škorpiona (čini se ne bez razloga!) zaista je teško pobjeći. Onima koji su osjetili ubod škorpionskog žalca to sjećanje nikad neće izblijediti, a svim drugima možemo samo poručiti – pa što još čekate, potražite svojeg Škorpiona i provjerite o čemu to ljudi pričaju!

Kad krenemo dalje, otkrit ćemo da su stari astrolozi očigledno vrlo pametno podijelili znakove. Među prvom četvoricom našla su se tako sva tri vatrena znaka: Lavovi, Ovnovi i Strijelci! Uzbudljivi, energični, neodoljivi – vatreni znakovi u pravom su smislu opravdali svoje ime i glas koji ih prati.

Ali istini za volju, razlike nisu velike i tako vatrenoj trojci za vratom dahću snažni Bikovi, pa šarmantne Vage i otkačeni Vodenjaci.

Zemljani znakovi pri dnuNa dnu su Ribe, Blizanci i Rakovi – dok posljednja mjesta za sad drže Jarci i Djevice. Hm, izgleda da su zaista istinite priče o ambicioznim Jarcima i savjesnim Djevicama, ali te karakteristike zaista nisu Bog zna kako seksi...

Pred nama su još tri tjedna glasanja, što znači još nekoliko tisuća glasova. Ako želite osigurati pobjedu do sad vodećima, glasajte i ne dozvolite da ih preskoče oni koji to ne zaslužuju!

A ako pak smatrate da je vaš znak sasvim nezasluženo pri dnu i da vam tako kvari ugled (pa nećete valjda dopustiti da vas ismijavaju!), onda pod hitno alarmirajte prijatelje i sve istomišljenike, navratite na stranice Horoskop Centra i s desne strane ostavite svoj glas... Samo požurite, da vam drugi ne odjure predaleko!Podijeli s prijateljima