PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Horoskop blog Pokloni za Božić i Novu godinu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Pokloni za Božić i Novu godinu E-mail
Darovi za Božić

BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI POKLONI ZA MUŠKARCE (ILI LJUBITELJE TEHNIKE)
Svake godine ponavlja se ista potraga za najljepšim božićnim i novogodišnjim poklonima. Dosta vam je klasičnih darova? E, pa ovdje ćete pronaći ponešto "drugačije" ideje, posebno za sve naše čitateljice koje žele obradovati svoju snažniju polovicu! A slobodno počastite i sebe, jer su ovi božićni pokloni zaista zabavni.Poklon za Božić

Rock majica s gitarom

Ovo je zabavan božićni poklon za sve muzikalne duše: majica s nacrtanom gitarom. Hm, pa i nije baš nešto – reći ćete vi. Ali to nije obična majica, niti je na njoj običan crtež!

Naime, ova gitara svira kad počnete prebirati po nacrtanim žicama, pa ako se samo malo izvještite svirat ćete rok klasike sve u šesnaest! Imate čak i mali potenciometar kojim možete pojačavati ili stišavati zvuk – iako se samo po sebi razumije da vam taj neće trebati, jer će zvuk uvijek biti odvrnut do daske, baš kako i treba biti kad se svira rock!

Eto, to je pravi poklon za Božić, a ne ukrasi za bor koji vam bruse živce svirajući istu melodiju u nedogled.
Božićni darovi

Vlastita mini pivovara

Autori ovog izuma kažu da je "pivo bez sumnje najgenijalniji ljudski izum". Hm, možda tu ima nečeg! U svakom slučaju, ako se odlučite za ovakav božićni poklon bez ikakve ćete sumnje razveseliti svoju jaču polovicu.

Komplet sadrži bačvicu od 9 litara, sastojke za izradu vlastitog piva, boce u koje ćete sipati svoje remek-djelo, i naravno neophodne upute. K tome još možete birati između tri okusa: pa ako ovo nije savršen poklon za Božić, što onda uopće jest?

Što kupiti za Božić

Helikopter upravljan glasom

Evo poklona za Božić koji će bez sumnje probuditi dijete u vašem uvijek ozbiljnom muškarcu! Mali helikopter na daljinsko upravljanje izmamit će osmijeh i najmrgodnijima, a još kad čuju da se upravlja glasom njihovoj sreći neće biti kraja!

Mislim, pa ima li uopće nečeg što je zabavnije od toga: na glavu nabijete slušalice i mikrofon, pa strogo naredite nevidljivom vozaču: "Upali motor", "Digni helikopter u zrak", "Vozi lijevo"… Divota! Pa kad ga ovim božićnim poklonom tako raznježite, onda se samo fino ugnijezdite u njegov zagrljaj i uživajte u njegovoj maznoj strani koju još nikada ranije niste vidjeli.

Pokloni za Novu godinu

Špijunski tenk kojim upravljate mobitelom

Ako vam se ne da letjeti helikopterom (tko zna, možda se bojite visine?), onda se možete odlučiti i za nešto prizemniji božićni poklon: špijunski tenk s noćnom kamerom, i sve to još upravljano preko mobitela!

Teško je povjerovati, ali ovo malo čudo vozi, prelazi sve moguće prepreke i zaobilazi zidove – a k tome još ima i pravu kameru koja može snimati po danu i po noći. Ugrađeni mikrofon prenosi sve zvukove u realnom vremenu, a kamera lijepo snima video ili fotografije i sprema ih u memoriju za kasnije.

Upravljati možete čak i iPodom, pa dok vozite lijepo usput slušajte glazbu i snimajte susjede kako vas podmuklo ogovaraju… A kako i ne bi kad dobivate ovakve prekrasne poklone za Božić?

Novogodišnji darovi

Rukavice za pametne mobitele

Nevolja je sa Božićnim poklonima što su često jako lijepi, ali nepraktični pa zapravo ne znate što ćete s njima: na kraju ih stavite na policu gdje godinama samo skupljaju prašinu! Druga su krajnost oni jako praktični, ali zato nimalo cool (pegle, mikseri, kravate…). E, pa ima i tome lijeka!

Ove rukavice su naravno i lijepe (možete birati između različitih dezena), a k tome su i sasvim praktične i još govore kako ste pravi tehno – gurman. One naime rješavaju problem tipkanja po današnjim pametnim telefonima, što je u običnim rukavicama gotovo pa neizvedivo. Zato ove super-rukavice imaju poseban provodljivi materijal lukavo utkan u tkaninu na palcu, kažiprstu i srednjaku, a s pomoću kojeg ćete po svom pametnom mobitelu tipkati kao golim prstima u sred ljeta.

Pokloni

MP3 fotelja

Opremate stan, a k tome volite i glazbu? Za vas je onda idealan božićni poklon ova fotelja na napuhavanje koja u sebi ima ugrađene zvučnike, a pomoću kojih ćete neometano uživati u svojim najdražim albumima. Radi sa svim mogućim MP3 playerima, zanimljivo izgleda, a kad je se s vremena na vrijeme zasitite jednostavno se ispuše i čeka kad ćete je se opet zaželjeti.

Aha, i da ne zaboravimo – pravi je božićni poklon ako želite biti originalni pa poklanjati ono što nitko drugi nema! Ne morate čak ni reći da smo vam mi dali ideju.

Pokloni za geekove


Lanser raketa

Tko kaže pokloni za Božić moraju biti dosadni? Ili miroljubivi, kad smo već kod toga? Ovo je jedan božićni poklon nad kojim će se zaiskriti oči svakog pravog geeka – ili svakog tko ima i mrvicu zdravog smisla za humor.

Slika sve govori: ovo je mali bacač raketa koji se spaja na računalo, a onda preko priloženog programa podešavate smjer u kojem želite ispaliti projektil. Na primjer, možete naciljati u vrata kroz koja će uskoro naići vaša sljedeća žrtva. I što nakon toga? Pa, nakon toga vam samo preostaje da svog prijatelja, kolegu ili možda partnera koji vam je zaboravio kupiti poklon za Božić pogodite spužvastim projektilom, a nakon toga se naravno zajedno nasmijete i tako otjerate negativnu energiju.

Zabava je zajamčena, osim u slučaju da ovaj božićni poklon odnesete na posao i tamo slučajno pogodite šefa - ali što mu vi možete ako ne zna što je prava šala?

Darovi za ljubitelje tehnike

USB gramofon

S dolaskom CD-ova i DVD-ova, dobre stare ploče otišle su zauvijek iz naših života. Ili ipak nije tako? Za nostalgične duše koje se ne žele tek tako odvojiti od starih dobrih vremena, ovo će biti savršen poklon za Božić. Radi se o pravom pravcatom gramofonu, sposobnom odsvirati vašu kolekciju ploča (nagradno pitanje: koje su se ploče svirale na 33, a koje na 45 okretaja, ha?) i automatski ih pretvoriti u MP3 format. Nakon toga ih jednostavno spržite na CD ili ubacite u MP3 player i uživajte u njima dok vozite, trčite, spavate ili radite što god vas je volja.

Ovaj je božićni poklon super i za one koji kod kuće uopće nemaju niti jednu jedinu ploču: svejedno gramofon stavite na istaknuto mjesto svog stana, i onda uživajte u zadivljenim pogledima… Jer ovaj gramofon samo što ne viče – "moj vlasnik je prava faca"!

Darovi

Šalica koja sama miješa kavu

Savršen božićni poklon koji će vam dobro doći i za novogodišnju noć – odnosno za jutro poslije. Dakle, kad se probudite mamurni i škiljeći na jedno oko napipate put do kuhinje, najprije ćete poželjeti šalicu dobre kave. Ali koliko tu još ima posla!

Prvo je morate skuhati, pa dodati šećer i mlijeko, i onda miješati, miješati, miješati... Ma tko još ima snage za to! Ali zato je tu čudotvorna šalica koja umjesto vas odrađuje proces miješanja, a sve što vi trebate učiniti je pritisnuti tipku zgodno smještenu "tako da ne morate puno pomicati palac", kako nam obećavaju tvorci ovog modernog čuda. Idealan božićni poklon za sve pospance i lijenčine, u kakve ponosno ubrajamo i sebe!

SretneVeze.com
Podijeli s prijateljima