NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Horoskop blog Osveta u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Osveta u horoskopu

HOROSKOP OSVETA


KAKO SE OSVEĆUJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI - 2. dioVaga kažnjava šutnjomVaga je znak pravednika - njihova je kozmička dužnost istjerati pravdu. S druge strane, oni vole dramu, a u konfliktu pogoršavaju stvari sve dok ne nastane potpuni rat. Njihova je omiljena taktika hlanoća - apsolutno ignoriranje te šutnja. Ovakvo se ponašanje može nastaviti godinama, a ako ih okrivljeni pita "zašto", napravit će ih ludima i reći da ne znaju o čemu pričaju. Ipak, ponekad im se upornošću i dugotrajnim dodvoravanjem može iskupiti - žele istinsko kajanje.
VIŠE O VAGAMA:
>> VAGA U HOROSKOPU
>> ŽENA VAGA
>> VAGA LJUBAVNI HOROSKOP

Od osvete Škorpiona se bježiAko ste s nečim duboko uvrijedili ili povrijedili pripadnike ovog znaka, bolje vam je da promijenite posao, mjesto gdje živote, ma i planet. Naime, oni su prvaci osvete. Teško opraštaju, a njihova je osveta dobro osmišljena i, što je najbolje, nema joj kraja - sipat će otrov kad god im se ukrste putevi s onim tko ih je povrijedio. On doslovno reagira poput škorpiona - bode dok ne ubije ikakav otpor i odnese osobnu pobjedu.
VIŠE O ŠKORPIONIMA:
>> ŠKORPION U HOROSKOPU
>> ŽENA ŠKORPIJA
>> ŠKORPION LJUBAVNI HOROSKOP


Strijelac prije žali nego što mrziS pripadnikom ovog znaka velika je vjerojatnost da konfliktna situacija prođe bez prolijevanja krvi, prvenstveno jer Strijelac ima tendenciju ne uzimati stvari osobno - tako im je lakše u životu. Stoga, teško je kod njih izazvati veliko ogorčenje, a kako su empatični, više će žaliti onog tko im je nanio zlo nego ga mrziti. Ipak, ako im se probude osvetničke namjere - direktni su djeluju trenutno i argumentirano, a nakon će se truditi sve ostaviti iza sebe...
VIŠE O STRIJELCIMA:
>> STRIJELCI U HOROSKOPU
>> ŽENA STRIJELAC
>> STRIJELAC LJUBAVNI HOROSKOP

Jarac osvetu servira hladnuAko se pripadnik ovog znaka odluči osvećivati, tada će on to činiti postupno, metodično i minimalnim uplitanjem emocija. Osjećaj je već prošao dok su oni odlučili djelovati, ostala je samo gorčina i odluka. Tada će se pretvoriti u moćnog neprijatelja, posve sigurnog u ono što radi - kriv si, sada ćeš platiti. To čine s gracioznošću, kao da su se izdigli iz situacije. Iznimno teško opraštaju.
VIŠE O JARCIMA:
>> JARCI U HOROSKOPU
>> ŽENA JARAC
>> JARAC LJUBAVNI HOROSKOP


Vodenjak se rijetko osvećujePripadnici ovog znaka nisu skloni osvećivanju, iz toga ne dobivaju osobnu zadovoljštinu. Imaju tendenciju emocionalno se udaljiti iz konfliktnih situacija te ograničiti problem da ne utječe na druge dijelove njihovog života i to im ide poprilično dobro. Ako se slučajno okrene protiv svojih principa i osvećuje, tada nastupa kao dijete - glasno i bučno. Nakon toga zlonamjernika briše iz svog života.
VIŠE O VODENJACIMA:
>> VODENJACI U HOROSKOPU
>> ŽENA VODENJAK
>> VODENJAK LJUBAVNI HOROSKOP

Ribe se pretvaraju u piranjeIako to nikad ne bi rekli, blagi pripadnici ovog znaka mogu se pretvoriti u piranje ako ih se jako povrijedi i odluče se osvetiti. Njihove su frustracije usmjerene toliko daleko da rade lude scenarije, zamišljaju potpuni krah svog neprijatelja, pa čak i njegivu smrt. Taktika im je ismijavanje i omalovažanje onog tko ih je povrijedio, a njihova osveta nije logička, već prvenstveno emocionalna. Ipak, izvode ju suptilno, pa ih se ne može zbog nje niti prozvati.
VIŠE O RIBAMA:
>> RIBE U HOROSKOPU
>> ŽENA RIBA
>> RIBA LJUBAVNI HOROSKOP

PRVI DIO, OSVETA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA (OVAN - DJEVICA)Podijeli s prijateljima