NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskop blog Muškarac Blizanac

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Muškarac Blizanac

Muškarac Blizanac


MUŠKI BLIZANCIMuškarac rođen u znaku Blizanac oduševit će vas svojom rječitošću: da ne bude zabune, neće vas on opterećivati razgovorima o vremenu, politici ili tko zna kakvim bezveznim temama. Ne, on će uvijek znati što i kako reći, jer muškarac Blizanac je inteligentan, duhovit, šarmantan - taman toliko da poželite ostati s njim u društvu još barem pola sata ili pola dana, ne primjećujući kako on za to vrijeme plete mrežu oko vas i sprema se uloviti vas prije nego se snađete.

SLATKORJEČIVI I ŠARMANTNI BLIZANCIDa se razumijemo, ima i drugih horoskopskih znakova koje krase inteligencija i slatkorječivost, no Blizanac je specifičan po tome što „ima dva lica“. Baš kao da je taj jedan muškarac podijeljen na dva prava blizanaca, na dvojicu braće od kojih je jedan smiren i ozbiljan, dok je drugi pravi vražićak čijih se trikova morate dobro paziti! I zato ga je teško uhvatiti na krivoj nozi, naći mu slabu točku i pobjeći mu. Ako osjeti da vam trenutno više odgovara mirnoća istoga će časa zatomiti onu svoju divlju stranu i naglasiti mirniju, da bi već minutu kasnije (kada osjeti da je pridobio vaše povjerenje) opet krenuo s nestašnijim pristupom.

I zato očekujte svašta: u jednome će trenutku muški Blizanac šaputati o osjećajima, o istočnjačkoj filozofiji i dubljem razumijevanju svijeta, da bi vas već u sljedećem času pogledao čvršće i naglo zaokrenuo razgovor riječima „ali pustimo sada to, što kažeš da nas dvoje odemo na malu šetnju“? I što vam onda drugo preostaje nego da se i vi munjevito prebacujete iz jednoga raspoloženja u drugo, ili da se jednostavno predate tom slatkorječivom šarmeru!

DOPUNA: SLATKORJEČIVI, ŠARMANTNI I NESTAŠNI BLIZANCIE sad, kad smo već spomenuli riječ šarmer, onda je red i da vas upozorimo na činjenicu kako muški Blizanac nije baš na glasu kao najvjernije biće, nego je poznat baš po tome da taj svoj šarm rado dijeli uokolo i leti kao pčelica od cvijeta do cvijeta. Što naravno ne mora biti problem ako ste i samni poželjeli tek malo zabave i ako ste svjesni da su njegovi osjećaji površni, a potreba za slobodom ogromna. U suprotnome, ako želite trajnu vezu i iskrene emocije, morat ćete potražiti nekoga drugog ili pričekati da taj nestašni i zaigrani dječarac odraste.

A dobra je vijest da će se to odrastanje napokon i dogoditi, odnosno da će nakon razdoblja mladenačkoga ludovanja u jednom trenutku shvatiti kako sreća ipak ne leži u neprestanom mijenjanju djevojaka. Kada će se taj trenutak točno dogoditi ne možemo vam na žalost reći – neki će se Blizanac smiriti već u ranim dvadesetim godinama, no većini će ipak trebati koja godina (pa i desetljeće) duže. Eto, upozoreni ste!

I BLIZANCI ODRASTU... NAPOSLIJETKUAko ipak izdržite sva njegova ludovanja i ostanete uz njega dok iz dječaka ne izraste u pravoga muškarca, očekuje vas vrijedna nagrada. Jer njegova nestalnost ostat će zauvijek dijelom njegove osobnosti, samo što više neće mijenjati partnerice i pogledavati druge žene nego će naći hrpu zanimljivih poslova i hobija. On neće biti tip koji se beskrajno izležava pred televizorom i uz kojega će vam se vrijeme besciljno vući, nego će i vas održavati mladom i svježom vodeći vas posvuda, tražeći uvijek nove i zanimljmive stvari koje će veseliti i vas i njega.

Nije s njim lako, ali se može! Zapamtite ipak da će on svejedno ostati jedan nemirni leptir, a leptira ne smijete zatvoriti u četiri zida nego mu dajte prostora i on će vas razveseliti ljepotom svoje duše.Podijeli s prijateljima