Eh, ti snovi... Neki su tek odraz problema od prethodnog dana, ali postoje i snovi koji naizgled nemaju veze s ničim. Ili ipak nije tako? Napravili smo za vas malu sanjaricu: tumačenje deset čestih i teških snova.
Home Godišnji horoskop
DJEVICA GODIŠNJI HOROSKOP E-mail

Djevica godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop Djevica

Posao:

Godišnji horoskop za Djevicu donosi vam nešto manje izglede za napredovanje u poslu ili za poboljšanje financijske situacije, a više onih zadovoljstava koje obično opisujemo kao „hrana za dušu“.


To znači da će vam se pružiti prilika za putovanja, a usput i za građenje mreže prijatelja od kojih ćete kasnije imati itekako koristi. Studenti će ovo povoljno razdoblje, nadamo se, iskoristiti da nadoknade propušteno i da polože ispite sada kad su im intelektualne sposobnosti na vrhuncu.

Da se još malo vratimo na mrežu prijatelja koju smo spomenuli: ovogodišnji savjet Horoskop Centra je da poslušate poruku koju vam svojim rasporedom prenose planete, da se družite što više i stječete nove prijatelje. Nikada ne znate tko bi vam, i kako, kasnije u životu mogao pomoći.


Poslovni horoskop vam, s druge strane, najavljuje teže trenutke kada se radi o financijskoj situaciji, i to sve tamo do pred kraj godine. Doduše, nije da neće biti dobrih prilika, i da se neće baš ništa događati na tom polju, ali mi sljedeću godinu vidimo ipak prvenstveno kao godinu u kojoj ćete pripremati teren za neko nadolazeće vrijeme, kada će vam poslovni horoskop izgledati bolje.

Djevica ljubavni horoskop:

Ljubavni horoskop za Djevicu ove godine predviđa nešto kompliciraniji ljubavni život. Kritično razdoblje bit će u drugome dijelu godine. Pazite da tada ne pokvarite sve što ste gradili godinama prije, jer neke riječi (i djela) teško je povući i vratiti stvari na staro.

Ljubavni horoskop vam dakle ne predviđa super-harmoničan ljubavni život, jer su mogući neki momenti koji bi mogli pokvariti opću sliku. Hoće li to biti ranije spomenuti financijski problemi? Ako se to i dogodi, nadamo se da ćete zajedno s partnerom pronaći način da se izdignete iznad onog materijalnog, i da pronađete sve one druge spone koje vas vežu jedno uz drugog.

Slobodnim Djevicama ljubavni horoskop predviđa više romantike a manje seksa, više izgleda da sreću nađu trajnim vezama nego u divljim avanturama. Obratite pažnju na osobe rođene u znaku Vodenjaka, Ribe i Raka.Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima