PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Godišnji horoskop
Baner
DJEVICA GODIŠNJI HOROSKOP E-mail

Djevica godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop Djevica

Posao:

Godišnji horoskop za 2015. najavljuje vam određene probleme. Ne mora to biti ništa dramatično niti vas želimo plašiti, ali da će biti tu i tamo neka „nagazna mina“ koju ćete morati izbjeći – to vam ipak moramo reći. Nema veze, još uvijek sve stigne ispasti najbolje samo ako probleme shvatite ne kao katastrofu nego kao priliku da pronađete novu energiju u sebi.


Godišnji horoskop za 2015. najavljuje posebne probleme u prvom dijelu godine, i to osobito u odnosu s kolegama. E sad, ništa to nije katastrofalno i vjerojatno bi netko drugi samo proletio kroz to razdoblje, ali vi volite kad imate stvari pod svojom kontrolom i zato ćete svako neslaganje u mišljenju primiti k srcu. Čuvajte se neprimjerenih reakcija – samo zato što vam je šef jednom prigovorio ili ako ste uhvatili kolege kako vam rade iza leđa, ne morate odmah razmišljati o otkazu.

Kako pokazuje godišnji horoskop, ove će vam godine osobito teško padati osjećaj da vas ne cijene dovoljno ili da vam nikako ne daju priliku kako biste u potpunosti pokazali sve svoje talente. Savjet Horoskop Centar je da se svakako strpite do drugoga dijela godine kada se stvari naglo mijenjaju vama u korist, a mnogi će se problemi riješiti sami od sebe i to upravo na način kako ste se vi to nadali.


Poslovni horoskop za 2015. pokazuje kako je najbolje vrijeme za traženje zaposlenja ili prelazak na novi posao na samom početku godine (siječanj / januar), nakon čega dolazi onaj lošiji period kojega smo već najavili i koji napokon završava taman prije ljeta. A onda dolazi vaše vrijeme i tako sve do dolaska jeseni, pa se potrudite što bolje iskoristiti to vrijeme i pronaći pravo mjesto pod suncem za sebe!

Djevica ljubavni horoskop:

Ljubavni horoskop za Djevicu izgleda kudikamo bolje od poslovnog. Posebno vam dobre vijesti najavljujemo za drugi dio godine, kada će napokon krenuti na bolje i Djevicama u stalnim vezama i onima koje tek traže svoju srodnu dušu. Čak i oni koji su već izgubili nadu da će ikada pronaći sreću ugodno će se iznenaditi ove godine.

Ljubavni horoskop za 2015. pokazuje da će posebno povoljan biti period od sredine srpnja (jula) pa do kraja kolovoza (august), kada bi vam u život mogao ući netko novi – ili još vjerojatnije vratiti se netko stari, netko na koga ste već možda i zaboravili. E sad, ako ste slobodna ptičica i nemate stalnog partnera onda se slobodno prepustite ljubavi i strastima, a ako ste u stalnoj vezi... hm, onda bolje malo prikočite da se ne biste našli u nevoljama.

Ali kako se oduprijeti iskušenjima kada su tako slatka? Savjet Horoskop Centar je da radije pobjegnete odmah, prije nego se stvari zakuhaju dublje, jer slatke riječi i oni leptirići u trbuhu jesu predivni ali vas jednako tako mogu odvesti u teške probleme. Uostalom sad kada znate u kojem razdoblju na vas vrebaju najveće opasnosti možete se pripaziti – a inače opasno će biti i tijekom listopada (oktobar).

Slobodnim Djevicama pak poručujemo da učine upravo suprotno, da ne bježe od zanimljivih osoba i da hrabro krenu u susret svojoj sreći. Godišnji horoskop vam je itekako naklonjen za 2015. pa ga svakako iskoristite dobro, a za one koji možda priželjkuju ulazak u brak ili čak bebu također imamo dobre vijesti. Sretno vam bilo i pošaljite nam komad svadbene torte!Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima