Eh, ti snovi... Neki su tek odraz problema od prethodnog dana, ali postoje i snovi koji naizgled nemaju veze s ničim. Ili ipak nije tako? Napravili smo za vas malu sanjaricu: tumačenje deset čestih i teških snova.
Home Godišnji horoskop
STRIJELAC GODIŠNJI HOROSKOP E-mail

Strijelac godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop Strijelac

Posao:

Godišnji horoskop za Strijelca predviđa vam strku i probleme oko financijske situacije. Time se nastavlja trend započet još prošle godine, gdje kao da se nikako ne možete izvući iz minusa i stalno se vrtite u krug. Ovakva situacija osobito će vrijediti na početku godine.


O čemu god da se radi, o posljedici globalne krize, gubitku posla, o neopreznom kupovanju koje vam sad dolazi na naplatu, savjet Horoskop Centra je da se još malo strpite i izdržite jer će se olakšanje osjetiti već u drugome dijelu godine.

Poslovni horoskop ne predviđa vam neke posebno spektakularne promjene što se tiče karijere, barem ne u prvome dijelu godine. U drugome dijelu stvari će se ipak pokrenuti s mrtve točke i situacija će krenuti na bolje, osobito krajem ljeta i kroz cijelu jesen.


Strijelac ljubavni horoskop:Ljubavni horoskop za Strijelca predviđa godinu punu izazova. Kao da vam treba malo više izazova, ili vam je jednostavno puna kapa problema u sadašnjoj vezi, počet ćete razmišljati da nešto promijenite.

Dobro razmislite što tražite, da zbog trenutka slabosti ne biste donijeli pogrešnu odluku koju ćete kasnije zažaliti!


Ljubavni horoskop vam dakle predviđa nemirne misli i moguće pogrešne poteze. K tome će se još pridružiti problemi oko financijske situacije, djece, a moguća je čak i nova trudnoća.

Slobodnim Strijelcima ljubavni horoskop predviđa nekoliko većih šokova, u vrijeme kad se najmanje nadaju i od osoba od kojih se najmanje nadaju. Osobito će biti napet period s početka ljeta, dok će se kasnije situacija normalizirati i možda čak skliznuti u dosadu. Obratite pažnju na osobe rođene u znaku Bika, Blizanca i Vage.Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima