Eh, ti snovi... Neki su tek odraz problema od prethodnog dana, ali postoje i snovi koji naizgled nemaju veze s ničim. Ili ipak nije tako? Napravili smo za vas malu sanjaricu: tumačenje deset čestih i teških snova.
Home Godišnji horoskop
Baner
STRIJELAC GODIŠNJI HOROSKOP E-mail

Strijelac godišnji horoskop za 2016.

Godišnji horoskop Strijelac

Posao:

Godišnji horoskop za Strijelca pokazuje da će kreiranjem vaših dugoročnih planova upravljati Merkur i Venera, no na njihovo uplitanje morat ćete pričekati jer će u vaše polje karijere uploviti tek početkom kolovoza/augusta. Ove dvije planete obično djeluju dobroćudno, osobito kada putuju ovako skladno i svaka naglašava ono najbolje od one druge... Pa bismo taj period slobodno proglasili najsretnijim i najboljim za donošenje važnih odluka, samo kada ne bi Merkur po treći puta u godini najednom udario retrogradno i time povećao izglede da vas zapravo savjetuje pogrešno. Oprez!


Godišnji horoskop pokazuje da će to razdoblje "lažljivog Merkura" trajati od kraja kolovoza/augusta pa do kraja rujna/septembra. Nakon toga se opet vraća na pravi put i možete mu vjerovati, odnosno možete računati na njegovu pomoć - pa će možda biti najbolje da barem u ovom dijelu godine ne donosite neke super važne odluke (i da se ne nervirate ako vam se izjalove planovi, jer ćete imati novu priliku.

Ako nas pak pitate koje je najbolje razdoblje za lov na prilike i zaokrete u karijeri, onda ćemo vam bez razmišljanja reći da se radi o periodu između početka svibnja/maja i kraja ljeta kada je u vašoj kući karijere Jupiter i to u direktnom kretanju. Nakon toga Jupiter, zaštitnik hrabrih, srećonoša i pružatelj drugih prilika odlazi donositi sreću nekom drugom, a vas prepušta na milost i nemilost Merkuru... No to smo već opisali i upozorili vas, pa lijepo isprintajte naš horoskop i crvenim flomasterom označite dijelove godine koje nose upozorenje "pazi što radiš"! :)

Što se pak tiče svakodnevnih poslova, radne atmosfere i odnosa s kolegama oni će također ići gore-dolje uz povoljan april/travanj ali zato problematični svibanj/maj, pri čemu će ovaj prvospomenuti biti idealno vrijeme za rasplitanje potencijalnih problema i raščišćavanje starih nesuglasica dok će negativnost ovog drugog ipak biti ublažena šarmom drage Venere.

I na kraju nekoliko riječi o financijskoj situaciji: ovdje očekujte određene probleme već na samom početku godine, no koji će se definitivno razriješiti do kraja siječnja/januara nakon čega će se vaše financije oporaviti i (napokon?) ući u zeleno. Kao šećer za kraj godišnji horoskop pokazuje da vam isto takvo razdoblje možemo najaviti i za kraj godine, točnije negdje od sredine studenog/novembra pa tako gotovo sve do 2017.

Sve u svemu, koliko god vam zvijezde budu oduzele na početku, toliko će vam nadoknaditi na kraju godine... Uz vrlo dobre izglede za 2017., pa zato budite strpljivi jer vaših pet minuta tek dolazi!

Strijelac ljubavni horoskop:Godišnji ljubavni horoskop za Strijelce pokazuje kako oni u stalnim vezama mogu očekivati više-manje skladnu godinu, bez velikih potresa. Ništa vam negativno nemamo za poručiti (ne uljepšavamo situaciju, zaista je tako) no zato vam možemo najaviti jedno izrazito povoljno razdoblje a koje će trajati čitavi lipanj/jun, pa još koji tjedan prije i možda nekoliko dana poslije. U tome razdoblju godišnji horoskop pokazuje kako će Venera i Merkur putovati zajedno, potpomagati jedan drugoga i zračiti zajedničkim snagama na vas upravo u kući stalnih veza.

Dakle, ovo i upravo ovo razdoblje ističemo vam kao ciljano u kojemu biste trebali pripremiti sporna pitanja, pa ih krenuti rješavati. Nemate li ništa spornog, tim bolje i onda lijepo uživajte u ljetu... No ako vas nešto muči, vas ili partnera, onda ćete ovdje najlakše pronaći kompromis i zapravo shvatiti da su razlike između vas kudikamo manje nego ste se vi to u sebi pribojavali.

Godišnji horoskop za slobodne Strijelce najbolje pak izgleda i najviše obećava u prvome mjesecu proljeća. Znamo mi da preko ljeta najbrže kolaju hormoni, sve je lijepo, obećavajuće i uzbudljivo... No eto godišnji horoskop vam se složio tako da vam proljeće bude najbolji dio godine.

Doduše, ovdje će se ponajviše raditi o osjećajima, o vezama temeljnim na razumijevanju, zajedničkim interesima - ukratko proljeće je rezervirano za buđenje prirode i za buđenje veze koja je rođena da potraje. Ljeto koje slijedi nakon toga slobodno provedite u strastvenim zagrljajima i iskoristite do maksimuma tople ljetne noći, no i sami znate da će one biti tim slađe ako ste u zagrljaju osobe koju iskreno volite i u kojoj ste do tada već prepoznali sve što ste se nadali naći (pa čak i ako ste do sada već izgubili nadu tražeći).

I na kraj - neizbježni i nenadoknadivi seks: da ga nema trebalo bi ga izmisliti, no na svu sreću tu je i slobodno nam je uživati u njemu! E, pa tu vam zaista nemamo ništa novoga poručiti od onoga što smo već ranije napisali. Ljeto je za vas najsretnije razdoblje, i ne samo zbog hormona, krijesnica i mirisa mora! Godišnji horoskop pokazuje da će i Merkur i Venera biti tijekom ljeta uz vas, obasjavati vam put i navoditi na vašu stazu predivne i prezanimljive ljude.

Ako vam je godišnji ljubavni horoskop i ostao nešto dužan prethodnih godina, ove će vam godine to sasvim sigurno nadoknaditi... Mi pripadnici drugih znakova vam zbog toga zavidimo, samo da znate!Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima