Slobodni bi Škorpioni već u prvom dijelu godine mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa zračnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Pročitajte cijeli GODIŠNJI HOROSKOP ZA ŠKORPIONA.
Home Godišnji horoskop
Baner
STRIJELAC GODIŠNJI HOROSKOP E-mail

Strijelac godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop Strijelac

Posao:

Godišnji horoskop za Strijelca predviđa više-manje mirnu godinu. Možda ste sa svojim sadašnjim poslom nezadovoljni, možda i niste, a moguće je da na žalost spadate među one koji se tek nadaju naći neko zaposlenje – no što god da je u pitanju, ove godine ne očekujte spektakularne promjene. To naravno ne znači da vam neće padati na pamet ideje i želje da nešto promijenite, ali godišnji horoskop za 2015. čini se poprilično decidiran i ne najavljuje ništa posebno.


Ali sve to ipak ne znači da neće biti baš nikakvih promjena: štoviše, moguće je da vam se napokon ostvare dugogodišnji snovi, ali čak i ako se to dogodi vjerojatno će sve krenuti potiho, nekako prirodno, možda ispočetka tek kao hobi i onda s vremenom prerasti u nešto više. Dakle, za sve novo trebat će vremena i strpljenja, nekako u smislu „tiha voda brege dere“. Zaboravite na nestrpljivost, ove godine neće ići na silu ma koliko god se vama žurilo u bolji život.

Da budemo još precizniji, vaš godišnji horoskop se inače može podijeliti na dva dijela: u prvome dijelu godine vladat će zatišje kakvo smo vam upravo opisali, a tek u drugom dijelu godine mogu se očekivati značajniji pomaci na poslovnom planu. No i ovdje je velika vjerojatnost da će stvari krenuti iz onoga što vam je najprije izgledalo kao hobi, a onda se s vremenom i iz velike ljubavi prometnulo u sasvim ozbiljan način da popravite kućne financije.

Godišnji horoskop za 2015. pokazuje inače da će najsretnije razdoblje započeti s dolaskom srpnja (juli) i trajati sve do kraja ljeta.


Strijelac ljubavni horoskop:Ljubavni horoskop za Strijelca predviđa ne baš najsretniju godinu. To naravno ne znači da će se dogoditi nešto strašno ili s dalekosežnim posljedicama, ali nekako vam godišnji horoskop nije naklonjen pa će na vama biti da se izborite s negativnim utjecajima planeta i da na najbolji način iskoristite one najbolje periode koje ćemo vam u nastavku nabrojati.

Nemojte dakle ovu najavu shvaćati katastrofično, ali ipak ne odmahujte rukom kada vas upozoravamo na probleme s partnerom, manjak razumijevanja i nevoljkost za postizanje pravednoga kompromisa. Pri tome će jedno od vas dvoje (najvjerojatnije vaš partner) iznenada povisiti svoja očekivanja ili će vam napokon iskreno reći što od vas traži, pa će na vama biti da mu objasnite što je realno a što nije, i da se barem dijelom pokušate promijeniti kako biste pokazali dobru volju.


Godišnji horoskop najavljuje doduše i mogućnost nekih neugodnijih događaja (kao što je prekid veze ili čak razvod), ali mi smo sigurni da se to ne odnosi na vas i da ćete s partnerom pronaći zajednički jezik – a što će se kasnije povoljno odraziti na budućnost veze. Najbolji periodi bit će inače početkom godine i onda opet s dolaskom jeseni.

Slobodnim Strijelcima godišnji horoskop za 2015. izgleda najbolje u periodima od druge polovice veljače (februar) pa do kraja travnja (april), kada će vaša urođena energija i šarm biti na vrhuncu što će naravno zanimljive osobe suprotnog spola nepogrešivo detektirati. Kada vam takav netko pristupi nemojte pobjeći nego iskoristite svoju zaigranu i neodoljivu osobnost, budite pravi Strijelac i osvojite ga prije nego što uopće shvati što mu se dogodilo!Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima