STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Godišnji horoskop
Baner

E-mail

JARAC GODIŠNJI HOROSKOP

Jarac godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop Jarac

Posao:

Godišnji horoskop za Jarca predviđa godinu stresa, borbe i znoja – ali to vama niti predstavlja problem, niti biste uopće htjeli doći do uspjeha na lagani način. Takvi ste jer Jarac je borac do kraja, i zato stresna godina kakvu vam najavljuje godišnji horoskop za 2015. za vas možda uopće neće biti toliko stresna kako je doživljavamo mi koji nismo pripadnici vašega horoskopskog znaka.


Dakle, spremite se za borbu, a mi ćemo vam odmah pomoći i reći koji su vam periodi očito sretniji, a kada će vam zvijezde biti manje naklonjene. Godišnji horoskop kaže da su vam slabiji periodi od polovice siječnja do polovice veljače (januar – februar), onda od sredine svibnja do sredine lipnja (maj – jun), i na kraju u rujnu i listopadu (septembar-oktobar). Odluke koje tada eventualno donesete vrlo vjerojatno pokazat će se pogrešnima: nema problema ako se možete vratiti na staro, ali ako povratka više nema onda ćete snositi posljedice pogrešnih odabira.

Godišnji horoskop za 2015. govori pak da će vam najsretniji periodi biti prva polovica siječnja, pa u travnju i u prvoj polovici svibnja, i na kraju tijekom prosinca (decembar). Ako baš morate nešto mijenjati, odabirati ili povlačiti oštre poteze, onda će ovo biti najbolje vrijeme za to. Ista ova razdoblja bit će najsretnija i za Jarce koji traže posao.

E sad kad smo već spomenuli sretne trenutke i potencijalne zamke, reći ćemo i to kako ovakve teške godine svejedno mogu završiti jako sretno – ali uz kudikamo više truda nego što je to slučaj u godinama kada je godišnji horoskop jednostavniji. Ako dakle budete spremni malo više zapeti i povući jače, onda vam se čak smiješi i mogućnost promaknuća odnosno napredovanja. Ambicije posjedujete, imate i energiju i znanje, pa bi zapravo bila šteta da ne iskoristite sve svoje talente.


Jarac ljubavni horoskop:

Ljubavni horoskop za Jarca izgleda dobro za ovu godinu, u svakom slučaju pozitivnije nego poslovni horoskop za 2015. Dakle, u razdoblju između ožujka i svibnja (mart – maj) slobodni Jarci imaju najbolje izglede da pronađu svoju srodnu dušu. Naravno, ništa vam neće pasti s neba, pa ako vam se približi netko istinski zanimljiv nemojte se zatvarati u svoj hladni oklop nego riskirajte i otvorite svoje srce. Znamo mi da je to rizično, ali tko riskira taj i profitira!


Godišnji horoskop pokazuje da će vam ljubavni život pak postati još zanimljiviji s dolaskom svibnja: čak će i Jarci u stalnim vezama ili u braku osjetiti leptiriće u trbuhu, nemir i potrebu za romantikom. E sad savjet Horoskop Centra je svakako da tu pozitivnu energiju iskoristite da popravite odnos s partnerom i probudite malo ugasle strasti, a ne da uzbuđenja tražite izvan braka.

Slobodnim Jarcima godišnji horoskop također predviđa pozitivna uzbuđenja u proljetnim mjesecima, da bi se stvari onda nekako primirile i ohladile s dolaskom ljetnih mjeseci. Još jedan savjet za to razdoblje: ako i upoznate nekoga tko vam se želi približiti, dobro pazite je li taj zaista slobodan ili je još uvijek vezan za prošloga partnera (bilo da je oženjen, bilo da je doduše izašao iz prošle veze ali mu je bivša ljubav još uvijek u srcu). U suprotnom vas čekaju brojne komplikacije!

Oženjeni Jarci tijekom ljetnih mjeseci trebaju biti posebno oprezni u odnosu s partnerom: neoprezno izgovorene riječi mogle bi dovesti do velikih problema! Budite tolerantni, ali istovremeno ne dozvolite partneru da se poigrava s vašim osjećajima.Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima