OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Godišnji horoskop
JARAC GODIŠNJI HOROSKOP E-mail

Jarac godišnji horoskop za 2014.

Godišnji horoskop Jarac

Posao:

Godišnji horoskop za Jarca predviđa godinu akcije, godinu u kojoj ćete dobiti priliku pokazati koliko vrijedite. Mars, planeta energije, postavljen je kao znak koji vam pokazuje da je baš sada vrijeme da pritisnete. Osoba koja vas je kočila u ranijem periodu sada je napokon spremna maknuti s puta.


Savjet Horoskop Centra: ambicioznost nikada nije loša, ali pazite da ne pretjerate u agresivnosti. Možda sada smatrate da i nije važno ako koga naljutite na svom putu prema gore, ali baš ta osoba mogla bi vam se osvetiti onda kada se najmanje nadate.

Poslovni horoskop također naglašava važnost komunikacije sa suradnicima. Stvarajte veze, svoje male mreže, jer će vam kad-tad zatrebati u karijeri. U drugome dijelu godine osobito ćete osjetiti dobrobit tako pripremljenoga terena. Vremena će biti turbulentna, zato ne gubite vrijeme.


Jarac ljubavni horoskop:

Ljubavni horoskop za Jarca izgleda jako pozitivno za ovu godinu. Jupiter, taj donosilac dobre sreće, kod vas se smjestio baš u kući parova i donijet će sa sobom dobru atmosferu. Naravno, ništa od sreće za one parove koji su se potpuno promašili i nikako nisu kompatibilni – ali vi valjda niste među takvima, zar ne?


Razlog zbog kojeg spominjemo ove nekompatibilnosti je taj što vaš ljubavni horoskop ipak potencijalno kvare neki neugodni naglasci koje najavljuje loš položaj drugih planeta. Zato će ova godina u neku ruku biti godina odluke: oni koji su sretni u svojim vezama, još će se više vezati, dok će oni koje od prije muče problemi dobro razmisliti vrijedi li se i dalje boriti za takvu vezu.

Slobodnim Jarcima ljubavni horoskop ne predviđa previše uzbuđenja. To međutim ne znači da nisu moguća ugodna iznenađenja, i to osobito u kasno proljeće i onda opet s dolaskom jeseni. Obratite pažnju na osobe rođene u znaku Blizanca, Raka i Škorpiona.Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima