NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Godišnji horoskop
Baner

E-mail

JARAC GODIŠNJI HOROSKOP

Jarac godišnji horoskop za 2016.

Godišnji horoskop Jarac

Posao:

Godišnji horoskop za Jarca predviđa uzbudljivu godinu i to ne samo kada govorimo o svakodnevnim problemima, nego i o itekako krupnim odlukama kao što su odabir karijere i druga važna životna pitanja. Prilika za promjenu ćete imati, sposobnosti također imate, pa se sve zapravo svodi na hrabrost i spremnost da riskirate (jer bilo kakva promjena naravno predstavlja rizik). Vi doduše i niste previše poznati po pustolovnom duhu, no sve bi se moglo promijeniti već ove godine - i to definitivno nabolje, kao što ćete vidjeti.


Prvi okidač i poticaj da počnete razmišljati o promjenama predstavljat će, kako pokazuje godišnji horoskop, lunarna eklipsa na samome početku proljeća. Ako ništa konkretno i ne odlučite, nema sumnje da će barem u vama biti posađeno prvo sjeme nemira. Sakrivajte ga i umirujte kako god znate, no ono će svejedno ostati duboko u vama i s vremena na vrijeme vam pokazivati travu koja je zelenija s druge strane ograde... Usprkos vašoj već legendarnoj samokontroli!

Drugi okidač bit će ulazak Venere u istu kuću i to sredinom ljeta. Venera doduše nije planeta akcije, ali zato sa sobom nosi smirenost i što je vrlo važno ublažava strahove. Mjesec dana kasnije stići će i Merkur da pojača njezino djelovanje, no konačni i vjerojatno presudni trenutak zbit će se kada početkom rujna, kao što pokazuje godišnji horoskop, u kuću dugoročnih planova uplovi Jupiter.

Jupiter je planeta koja sa sobom uvijek donosi smjelost, želju za napredovanjem, poticaj za korakom u nepoznato. Ovdje računamo čak i razgovor sa šefovima oko boljih uvjeta za budućnost!

Uzevši sve u obzir, naša je presuda otprilike ovakva: ako vam je dobro na sadašnjem poslu i u sadašnjoj karijeri, othrvat ćete se zovu za promjenama i neće se dogoditi ništa posebno... No ako niste zadovoljni stvari bi se itekako mogle promijeniti - izbor je samo na vama!

Što se tiče svakodnevnih poslova i odnosa sa suradnicima, tu predviđamo kudikamo manje potrese i promjene. Godišnji horoskop pokazuje da ne bi trebalo biti nikakvih disonantnih tonova, nego vam se dapače sprema jedan izrazito povoljan period između kraja svibnja/maja pa sve do kraja lipnja/juna kada će Venera i Merkur dijelom pojedinačno, a dijelom i zajedno donositi blagu i ugodnu energiju u to polje vašega života. Ako imate nekakve ideje koje želite progurati, ili želite popraviti odnose s kolegama tada je navedeni period idealan za to.

Ostaje još samo da bacimo pogled na vašu financijsku situaciju. Godišnji horoskop za 2016. pokazuje kako će doduše na samome početku godine biti nešto više problema, no sve će se brzo razriješiti pa se očito radi samo o prolaznim poteškoćama. Značajnije promjene i vaš veći angažman oko poboljšanja financijske situacije (nove ideje?) mogu se očekivati eventualno sredinom ljeta i onda opet krajem godine - i da vas odmah umirimo naglasit ćemo da se radi o pozitivnim promjenama! A vi sad budite mudri pa zbrojite to s najavama o pogodnome trenutku za zaokret u karijeri, pa ćete shvatiti što vam to svim silama želi poručiti godišnji horoskop za 2016!

Jarac ljubavni horoskop:Ljubavni godišnji horoskop ipak je mirniji od poslovnoga, osobito za Jarce i Jarčice u stalnim vezama. Njima možemo predvidjeti skladnu godinu bez prevelikih potresa, a ako u vašem odnosu i ima kakvih problema najbolje vrijeme da ih pretresete i razriješite bit će ljeto kada ćete uostalom i imati najviše vremena da se posvetite jedno drugome.

Što se pak tiče slobodnih Jaraca za njih je godišnji horoskop za 2016. ipak uzbudljiviji. Sve počinje skladno - već početkom travnja/aprila Merkur ulazi u vaše polje ljubavi i najavljuje da će u vaš život ući osoba s kojom ćete osjetiti silnu povezanost, intelektualnu jednakost, želju da se viđate opet i opet... No problemi u raju pojavit će se ako otkrijete da sve nije onako kako vam se učinilo na prvi pogled.

Mi nekako vjerujemo da će opisani problemi i ovakva prolazna zbunjenost (nadajmo se ne i razočaranje) biti kratkoga vijeka, odnosno da ćete brzo i lako otkloniti sve nesuglasice. Uostalom godišnji horoskop pokazuje kako će vam odmah u pomoć priskočiti i Venera, ta nježna oporaviteljica slomljenih srca. Venera će vam pomoći da pronađete u sebi ljubav, da čak i ako otkrijete nešto što vam se ne sviđa (a nitko nije idealan, to barem znate!) ipak prijeđete preko svega nauštrb onih kvaliteta koje osjetite u drugoj osobi.

Uostalom, pitanje je radi li se zaista o manama osobe koja vas je privukla ili ste vi nešto krivo shvatili, jer isti taj Merkur koji vam je svojim retrogradnim kretanjem najavio probleme i problemčiće vratit će se krajem svibnja/maja da vam sve nadoknadi i da popravi mostove koji su možda u prethodnome razdoblju porušeni.

Ovaj ludi ples Merkura i čarobna energija Venere u sredini predskazuju vam pravu ljubavnu priču, napetu i prepunu obrata... No mi kao nepopravljive romantične duše definitivno vjerujemo da će sve završiti sretno i uz puno ljubavi!

Što se pak tiče seksa, godišnji horoskop vam predviđa najuzbudljivije razdoblje za sredinu ljeta... I što ćete onda uopće bolje? Ali da vam više ne obećavamo i ne budimo nade (iako ćete vidjeti da smo itekako bili u pravu!) želimo vam da se ostvari barem polovica svega ovoga što smo vam upravo pročitali, pa će 2016. biti fantastična godina. Godina za pamćenje!Godišnji horoskop za sve horoskopske znakovePodijeli s prijateljima