Dobrodošli u HOROSKOP CENTAR! Na ovim vam stranicama donosimo najbolje horoskope i najnovije vijesti iz svijeta astrologije.
Nismo šoping centar, nismo ni sportski centar, ali smo pravi i jedini HOROSKOP CENTAR!
Home Horoskopski znakovi Žena Blizanac

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Blizanac E-mail
Žena Blizanac

ŽENA BLIZANACVi kao žena Blizanac odlično odgovarate nazivu svoga horoskopskog znaka: baš kao par pravih blizanaca, ponekad se čini kao da ste ne jedna već dvije osobe u jednom tijelu!

Takva podvojena osobnost može zbuniti one koji vas okružuju i za njih ste nikad do kraja odgonetnuta enigma. Ipak, ako vam se muškarac uspije približiti i dokazati da vam je dorastao na mentalnoj, duhovnoj i psihološkoj razini otkrit će u vama pravu strastvenu ženu!

Nestašni Blizanci

U mlađim danima žena Blizanac manje je sklona ulasku u stroge i dugotrajne veze. Razlog je što imate premalo strpljenja da biste beskonačno trpjeli partnerove mane – sve što vam smeta neuvijeno ćete mu i brzo predbaciti, iako znate da mu takva iskrenost neće uvijek biti po volji. Dapače, lako je moguće da ćete ga tako i povrijediti.

S druge ste strane vrlo romantični i znate biti izrazito nježni. Pa kako godine budu prolazile, smirivat će se i vaš temperament. Tada će vam sve važnija biti stabilna veza.

Dobro znate verbalizirati svoje misli – a ideja vam nikada neće nedostajati. Dobar dio te kreativnosti koristit ćete da biste s vremena na vrijeme oživljavali romantiku u odnosu s partnerom ili kasnije u braku. S vama zaista nikada neće biti dosadno. Izrazito vam je važno da s partnerom možete razgovarati otvoreno i inteligentno, i to su za vas važni kriteriji pri odabiru onog pravog.

Kakvog muškarca traži žena Blizanac?Znate biti nježni, ali i snažni kada to zatreba. Volite osjetiti snažnog i zaštitnički nastrojenog muškarca pored sebe, ali u isto vrijeme i zadržati svoju slobodu i neovisnost. Žena Blizanac si nikada neće dozvoliti da ovisi o milosti muškarca s kojim je u vezi!

U ljubavi ćete tražiti da zadržite dio intime samo za sebe, a isto ste spremni pružiti i svojem partneru. Ne naginjete bolesnoj ljubomori, jednako kao što nećete biti sretni uz suviše posesivnog muškarca.

Stvoreni ste da budete dobra majka. Svojoj ćete djeci dozvoliti da razvijaju svoju osobnost i nećete inzistirati da razmišljaju ili se ponašaju jednako kao vi. U vašoj će se kući uvijek čuti živa i vesela konverzacija.

U druženju s ljudima često ćete se oslanjati na šarm, i upravo zahvaljujući šarmu lakše ćete postizati ono što želite. A vašim željama, jednako kao i vašoj mašti i nadama samo je nebo granica!

Podijeli s prijateljima