NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskopski znakovi Žena Blizanac

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Blizanac E-mail
Žena Blizanac

ŽENA BLIZANACVi kao žena Blizanac odlično odgovarate nazivu svoga horoskopskog znaka: baš kao par pravih blizanaca, ponekad se čini kao da ste ne jedna već dvije osobe u jednom tijelu!

Takva podvojena osobnost može zbuniti one koji vas okružuju i za njih ste nikad do kraja odgonetnuta enigma. Ipak, ako vam se muškarac uspije približiti i dokazati da vam je dorastao na mentalnoj, duhovnoj i psihološkoj razini otkrit će u vama pravu strastvenu ženu!

Nestašni Blizanci

U mlađim danima žena Blizanac manje je sklona ulasku u stroge i dugotrajne veze. Razlog je što imate premalo strpljenja da biste beskonačno trpjeli partnerove mane – sve što vam smeta neuvijeno ćete mu i brzo predbaciti, iako znate da mu takva iskrenost neće uvijek biti po volji. Dapače, lako je moguće da ćete ga tako i povrijediti.

S druge ste strane vrlo romantični i znate biti izrazito nježni. Pa kako godine budu prolazile, smirivat će se i vaš temperament. Tada će vam sve važnija biti stabilna veza.

Dobro znate verbalizirati svoje misli – a ideja vam nikada neće nedostajati. Dobar dio te kreativnosti koristit ćete da biste s vremena na vrijeme oživljavali romantiku u odnosu s partnerom ili kasnije u braku. S vama zaista nikada neće biti dosadno. Izrazito vam je važno da s partnerom možete razgovarati otvoreno i inteligentno, i to su za vas važni kriteriji pri odabiru onog pravog.

Kakvog muškarca traži žena Blizanac?Znate biti nježni, ali i snažni kada to zatreba. Volite osjetiti snažnog i zaštitnički nastrojenog muškarca pored sebe, ali u isto vrijeme i zadržati svoju slobodu i neovisnost. Žena Blizanac si nikada neće dozvoliti da ovisi o milosti muškarca s kojim je u vezi!

U ljubavi ćete tražiti da zadržite dio intime samo za sebe, a isto ste spremni pružiti i svojem partneru. Ne naginjete bolesnoj ljubomori, jednako kao što nećete biti sretni uz suviše posesivnog muškarca.

Stvoreni ste da budete dobra majka. Svojoj ćete djeci dozvoliti da razvijaju svoju osobnost i nećete inzistirati da razmišljaju ili se ponašaju jednako kao vi. U vašoj će se kući uvijek čuti živa i vesela konverzacija.

U druženju s ljudima često ćete se oslanjati na šarm, i upravo zahvaljujući šarmu lakše ćete postizati ono što želite. A vašim željama, jednako kao i vašoj mašti i nadama samo je nebo granica!

Podijeli s prijateljima