OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Rak E-mail
Žena Rak u horoskopu

ŽENA RAKŽena Rak prava je enigma za svakog muškarca koji joj pokuša zaviriti u dušu. Na trenutak vesela, na trenutak sjetna, a onda opet nešto sasvim treće. I tako iz dana u dan, mijenjaju se njezini osjećaji i raspoloženja, često sakriveni iza maske navodne ravnodušnosti.

Ima li tu kakve pomoći? Dragi muškarci, ostavite se pustih nada! Račica je ludo osjećajna i ludo impulzivna – želite li ostati s njom, prihvatite je baš takvu!

Žena Rak u horoskopu

Zauzvrat ćete dobiti toplu i brižnu ženu koja će vas paziti, maziti i razmaziti, jer njoj to nije teško. Žena Rak s podjednakim užitkom pruža i prima nježnost. Prema onima koje voli razvija snažan zaštitnički osjećaj.

Muškarca kojeg odabere za svojeg idealnog partnera čuvat će, brinuti se za njega i biti mu istinska podrška u svim životnim izazovima. Radi njega bit će spremna na sve, pa će bez ikakve zadrške snažno reagirati ako ga bilo tko povrijedi ili uvrijedi, čak i ako to bude značilo da se posvađa s najboljim prijateljicama.

Samo se po sebi razumije da joj neće pasti na pamet da osobu koju voli ikada povrijedi, da mu nevjerom ili na neki drugi način slomi srce. Ako radi ničega drugog, već zbog ove činjenice zaslužuje da se i vi ponesete jednako fer prema njoj! Iako zna biti itekako snažna kada zatreba, ako ju prevarite ili nemilosrdno odbacite slomit ćete njene osjećaje kao krhki komadić kristala.

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku ponekad zna i pretjerati u svojoj osjećajnosti, pa ju je vrlo lako povrijediti neopreznim odabirom riječi. Tada će se u trenutku pretvoriti u malu djevojčicu oblivenu suzama, a na partneru ili najbližim prijateljicama bit će da ju utješe kako god znaju.

Žena Rak i njezin dom

Žena Rak savršeno će posložiti svoj dom i od njega napraviti sigurnu oazu mira. Ako u njoj probudite pravu crtu, bit će odlična kuharica, vrijedna domaćica i divna partnerica. Ona zna upravljati i financijama na način da uvijek negdje u rezervi sačuva poneku kunu. Kada zagusti, kao čarolijom izvući će dio tog crnog fonda i spasiti obitelj iz škripca.

Posebna je pak priča njezina ljubav prema djeci. Žena Rak rođena je da bi bila majka! Ona će uvijek pronaći najbolji način da bi se približila svojoj djeci, i postala im u pravom smislu riječi prijateljica – da bi u isto vrijeme ostala dovoljno stroga kako bi ih mogla usmjeriti na pravi put.

Živjeti s Račicom nije jednostavno. Njezina nezasitna potreba za stalnim dokazivanjem ljubavi izludjet će one s nešto manje strpljenja. Ako se ipak uspijete nositi sa svim njezinim mušicama, nećete zažaliti. Sve što joj budete dali vratit će vam višestruko!

Podijeli s prijateljima