Dobrodošli u HOROSKOP CENTAR! Na ovim vam stranicama donosimo najbolje horoskope i najnovije vijesti iz svijeta astrologije.
Nismo šoping centar, nismo ni sportski centar, ali smo pravi i jedini HOROSKOP CENTAR!
Home Horoskopski znakovi Podznak Riba
Baner

E-mail

Podznak Riba

Podznak RibaOsobu čiji je podznak Riba ljudi doživljavaju kao emotivnu, osjetljivu za potrebe i osjećaje drugih. Čak i ako to nije vaša prava priroda, cijenit ćete ljude koji mogu s lakoćom pročitati tuđe emocije zahvaljujući snažnoj intuiciji. Karakteristike podznaka više će doći do izražaja ako se vaš horoskopski znak slaže sa znakom podznaka, dok u suprotnom mogu biti prigušene.

Ako se karakteristike Ribe kao horoskopskog podznaka mogu slobodno razvijati, bit ćete izrazito emotivni. Cijenit ćete ljude kojima je strano beskonačno analiziranje i koji reagiraju na osnovu jednog impulsa – jer tako diktira vaš podznak Ribe.

Riba kao horoskopski znak ili nešto manje kao podznak brižna je i spremna žrtvovati se za druge, ali za to poslije ipak traži zahvalnost. Naravno, ako je vaš horoskopski znak Djevica, Jarac ili neki drugi znak horoskopa kojeg inače karakterizira analitičnost, ove će se dvije suprotstavljene karakterne crte boriti u vama i ponekad će pobijediti jedna, a ponekad druga.Podijeli s prijateljima