NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Horoskopski znakovi Žena Strijelac u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Žena Strijelac u horoskopu E-mail
Žena strijelac u horoskopsku

ŽENA STRIJELAC U HOROSKOPUPuna života, vedra, zabavna i šarmantna – takva je žena Strijelac. Ona ne voli biti ograničena uskim okvirima, i zato će rado putovati kad god joj se pruži prilika. Žena Strijelac je radoznala, željna novih znanja i ideja; ne pokušavajte ju zarobiti u četiri kućna zida, jer ona ne podnosi rutinu i monotoniju.

Kad kažem da voli putovati i istraživati nove prostore, onda ne mislim samo na putovanja po stranim zemljama, s dva ili tri kofera u ruci; ne, žena Strijelac voli i duhovna putovanja, voli istraživati ono što je neobično, mistično i na prvi pogled sakriveno. Nemojte njoj govoriti da postoji samo ono što se može opipati, jer ženu rođenu u horoskopskom znaku Strijelca zanima i religija, filozofija i astrologija!

Neustrašiva žena StrijelacŽena Strijelac vjeruje u sebe i ne boji se izazova; čak i kad doživi udarac, ne pada u depresiju nego uvijek pronalazi neku svijetlu točku koja joj daje snage da ide dalje. Ona je pravi izvor energije, i zato ju njeni prijatelji vole – jer i njih diže onda kada posustanu. Pa tko bi mogao biti tužan u blizini tog izvora vedrine!

Naravno, njezine najveće prednosti postat će – u slučaju da ih ne kontrolira dovoljno – i njezine najveće mane. Samopouzdanje ponekad može biti i preveliko (iako ja još uvijek tvrdim da u tome ipak nema ništa loše), a zaigranost se može pretvoriti u površnost. Ali čini se da sve ovisi o tome koga pitate: dok će drugi ženi Strijelcu predbacivati neozbiljnost, ona će im uzvratiti nazivajući ih smrtno ozbiljnima i nemaštovitima. I tu je rasprava s njom gotova: što god mislili o njoj, sigurno ju nikad nećete moći nazvati dosadnom!

Žena Strijelac u ljubaviZa kraj ćemo spomenuti – razumije se samo po sebi – ljubav... Dakle, istina je da svi Strijelci u horoskopu imaju snažnu crtu šarma i zavodljivosti, ali postoji ipak razlika između muškaraca i žena rođenih u ovom horoskopskom znaku!

Dok muškarci šarmiraju otvorenije i neselektivnije, žena Strijelac pametnije bira kome će pokloniti svoju ljubav (ili barem poneki osmijeh). I to je dobro - jer bi u suprotnom bilo puno više slomljenih srca na ovome svijetu!

Dragi naši muški čitatelji, ako vas ikada sreća nanese na put ženi Strijelcu, uživajte u svakom pojedinom trenutku. A ako stvari odu još malo dalje, otkrit ćete da je seks sa ženom rođenom u ovom horoskopskom znaku zaista nezaboravno iskustvo. Ne budite previše samouvjereni, ne hvalite se svojom snagom i izdržljivošću – žena Strijelac bi vas mogla izmoriti mnogo više nego realno budete spremni izdržati!Podijeli s prijateljima