NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Horoskopski znakovi Najopasniji horoskopski znakovi

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Najopasniji horoskopski znakovi E-mail
HOROSKOP KRIMINAL


NAJGORI ZNAKOVI U HOROSKOPU - 2. dioVage su majstori korupcije


U usporedbi s ostalim zračnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako surađuju s ljudima kojima daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.
VIŠE O VAGAMA:
>> VAGA U HOROSKOPU
>> ŽENA VAGA
>> VAGA LJUBAVNI HOROSKOP

Škorpioni su plaćeni ubojice


Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosjek serijskih ubojica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Škorpioni nemaju milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubojicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređen ego.
VIŠE O ŠKORPIONIMA:
>> ŠKORPION U HOROSKOPU
>> ŽENA ŠKORPIJA
>> ŠKORPION LJUBAVNI HOROSKOP


Strijelci najduže ‘leže’


Osobe rođene u znaku Strijelca treće su na listi po broju uhvaćenih kriminalaca, a upravo oni najčešće idu u zatvor. Bave se različitim prevarama, ali su i vrlo vješti pljčkaši. Zanimljivo je što Strijelci vrlo rijetko ozlijede svoje žrtve, što govori da se bave kriminalom isključivo iz financijskih razloga.
VIŠE O STRIJELCIMA:
>> STRIJELCI U HOROSKOPU
>> ŽENA STRIJELAC
>> STRIJELAC LJUBAVNI HOROSKOP

Jarac je mafijaš


Pripadnici ovog znaka vrlo su snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni pa im je važno biti na dobroj poziciji. Najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše uhićenih Jarčeva bavi se organiziranim kriminalom. Dobro prikrivaju svoje tragove, a kada su otkriveni, bježe od zakona.
VIŠE O JARCIMA:
>> JARCI U HOROSKOPU
>> ŽENA JARAC
>> JARAC LJUBAVNI HOROSKOP


Vodenjaci su hakeri


Originalni i domišljati Vodenjaci i nisu neki veliki kriminalci. Prema FBI-evoj statistici nalaze se tek na 11. mjestu po broju uhićenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najvjerojatnije će postati hakeri ili vođe sekte. Na taj će način manipulacijom izvlačiti novac iz drugih i povećavati svoju moć. Na zločin ih često privuče i želja za osvetom.
VIŠE O VODENJACIMA:
>> VODENJACI U HOROSKOPU
>> ŽENA VODENJAK
>> VODENJAK LJUBAVNI HOROSKOP

Ribe švercaju drogu


Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilanjem ili švercanjem. Često prepordaju i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a kada završe u zatvoru, tamo se sprijateljuju s moćnm zločincima i od sitnih vrlo lako postaju veliki kriminalci.
VIŠE O RIBAMA:
>> RIBE U HOROSKOPU
>> ŽENA RIBA
>> RIBA LJUBAVNI HOROSKOP

PRVI DIO, OSVETA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA (OVAN - DJEVICA)Podijeli s prijateljima