OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Horoskopski znakovi Blizanci u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Blizanci u horoskopu E-mail

BLIZANCI I HOROSKOP

Blizanac je promjenjivi zračni znak i njime upravlja Merkur – planeta komunikacije i intelekta. Stoga ste i vi puni pozitivne energije koju rado dijelite s drugima.

U vašoj se glavi neprestano roje bezbrojne misli, zanimljive ideje i teorije, i zapravo jedva čekate da ih prepričate nekom! Ali ne volite vi samo govoriti, nego ste i zahvalan sugovornik koji će saslušati tuđe probleme.

Volite aktivno provoditi život, volite raznovrsnost, a najviše vas plaše monotonija i rutina. Vaš duh je previše nemiran da bi ga itko mogao zatvoriti u uske i stroge okvire. Upravo suprotno! Vama su potrebni stalno novi izazovi koji će vam otvoriti nove vidike. Volite društvo, zabavu i smijeh oko sebe.


BLIZANCI I FLERT

Upravo zbog vesele prirode i zbog vaše komunikativnosti (da ne kažemo pričljivosti), ljudi vas mogu smatrati površnom ili lakomislenom osobom. To nije istina, jer vi zapravo tražite zanimljive razgovore koji stimuliraju vaše intelektualne kapacitete. Ipak, gušit će vas izljevi neopisivo dubokih osjećaja, baš zbog tog brzog i slobodnog duha.

U društvu uživate u ulozi zabavljača i volite se izboriti za mjesto u centru pažnje. Naročito volite vidjeti da ste osvojili osobe suprotnog spola! Kao rođeni šarmer rado ćete se upustiti u mali flert...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Blizanca (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakvi su Blizanci u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima