NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskopski znakovi Djevica i horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Djevica i horoskop E-mail

Djevica u horoskopu

Djevica je promjenjivi zemljani znak kojim upravlja Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Ipak, zbog elementa u kojem djeluje (zemlja), Merkur vama donosi nešto više intelektualnih crta, a manje komunikativnosti u smislu ispraznih razgovora.

Upravo stoga vi ste osoba koja u životu cijeni red i organiziranost. U takvom se organiziranom okružju možete pozabaviti s realizacijom životnih ciljeva, a njih je mnogo jer ste vrlo ambiciozni. Da biste te ambicije ispunili, zasukat ćete rukave i primiti se posla bez odlaganja, jer vjerujete u pošten rad, marljivost i detaljnost. To su ključne riječi kojima se može opisati vaš karakter, iako u vama ima još mnogo toga što se ne vidi na prvi pogled.


Temeljite Djevice

Vi ste pošteni realist i tako funkcionirate, prema drugima i prema sebi. Dok drugi traže izgovore, vi tražite (i pronalazite načine) kako da dođete do cilja. Poslovnim uspjehom pokazujete sebi da ste sposobni za prevladavanje najtežih prepreka. U tome vam pomaže vaša inteligencija i radoznalost, jednako kao i organiziranost.

Kako smo već rekli, ono što tražite od sebe zahtijevate i od ljudi oko sebe. Ljutite se kad vidite da nisu spremni slijediti vaš tempo, odnosno kad otkrijete da traže lakši put i da se izbjegavaju suočiti s odgovornošću.

U ljubavi nastupate jednako pošteno i beskompromisno...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Djevice (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakve su Djevice u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima