DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Djevica i horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Djevica i horoskop E-mail

Djevica u horoskopu

Djevica je promjenjivi zemljani znak kojim upravlja Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Ipak, zbog elementa u kojem djeluje (zemlja), Merkur vama donosi nešto više intelektualnih crta, a manje komunikativnosti u smislu ispraznih razgovora.

Upravo stoga vi ste osoba koja u životu cijeni red i organiziranost. U takvom se organiziranom okružju možete pozabaviti s realizacijom životnih ciljeva, a njih je mnogo jer ste vrlo ambiciozni. Da biste te ambicije ispunili, zasukat ćete rukave i primiti se posla bez odlaganja, jer vjerujete u pošten rad, marljivost i detaljnost. To su ključne riječi kojima se može opisati vaš karakter, iako u vama ima još mnogo toga što se ne vidi na prvi pogled.


Temeljite Djevice

Vi ste pošteni realist i tako funkcionirate, prema drugima i prema sebi. Dok drugi traže izgovore, vi tražite (i pronalazite načine) kako da dođete do cilja. Poslovnim uspjehom pokazujete sebi da ste sposobni za prevladavanje najtežih prepreka. U tome vam pomaže vaša inteligencija i radoznalost, jednako kao i organiziranost.

Kako smo već rekli, ono što tražite od sebe zahtijevate i od ljudi oko sebe. Ljutite se kad vidite da nisu spremni slijediti vaš tempo, odnosno kad otkrijete da traže lakši put i da se izbjegavaju suočiti s odgovornošću.

U ljubavi nastupate jednako pošteno i beskompromisno...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Djevice (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakve su Djevice u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima