STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Horoskopski znakovi Vaga u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Vaga u horoskopu E-mail

Vaga u horoskopu

Vaga je kardinalni zračni znak kojim upravlja Venera, planeta šarma, udobnosti i ljepote.

Baš taj zračni element u kojem Venera djeluje daje joj lakoću i ponešto opušteniji pogled na život, pa ste i vi pokupili upravo takve karakteristike: vrlo ste komunikativni i šarmantni, puni ideja i širokih pogleda na život.

Sugovornike uglavnom osvajate na prvi pogled, ali isto tako i vi volite društvo drugih. Naravno da vam može biti ugodno i unutar četiri kućna zida, ali sigurno to nije način na koji biste htjeli provesti duže vrijeme: vrlo brzo počnete osjećati unutarnji nemir i jednostavno morate izaći među ljude. Jednom riječju, niste tip samotnjaka nego pravo društveno biće.

Osim komunikacije s ljudima, izrazito vam je važna pravednost. Imate snažno izražen osjećaj za pravdu, i suosjećate s ljudima koji su u problemima (osobito ako su u njih upali bez svoje krivice, ali i inače). To je posljedica sposobnosti da sagledavate stvari iz kuta drugih, a ne samo iz svoje točke gledišta. Ponekad se toliko uživite u tuđe emocije da zaboravite na svoje vlastite interese i postupate sebi na štetu. Vama nisu strani kompromisi i ne smatrate da ste uvijek u pravu.


Šarmantne Vage

Vi ste zapravo idealan kandidat za diplomatsku službu ili za neki sličan posao koji se bave rješavanjem tuđih problema. Problem koji prati vaš karakter je neodlučnost u koju povremeno upadate, a koja je izravna posljedica vaganja velikog broja međusobno suprotnih argumenata. Svaka velika odluka znači zanemarivanje jednih interesa za račun drugih, a to vama jednostavno ne leži.

U ljubavi se može reći da ne trčite za avanturama, ali problem je u vašoj komunikativnosti i šarmu kojima magnetski privlačite osobe suprotnog spola...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Vage (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakve su Vage u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima