Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Horoskopski znakovi Škorpion i horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Škorpion i horoskop E-mail

Škorpion u horoskopu

Škorpion je fiksni vodeni znak kojim vladaju Pluton i Mars.

Već u činjenici da ima dvije vladajuće planete vidi se sva kompleksnost vašeg znaka jer je to jedini znak u kojemu se miješaju voda i vatra. U skladu s tim ste i vi osoba puna kontradikcija, pa je malo ljudi koji vas uspiju do kraja upoznati i shvatiti. Ostale će i dalje zbunjivati vaša strastvenost u jednom trenutku, a moment poslije hladnoća i nedodirljivost.

Vaš neobični i pomalo mračni karakter definiraju mijene vatrenog Marsa i vodenog Plutona. Niti jedan od ova dva suprotstavljena elementa nikada neće odnijeti trajnu pobjedu, i zato će vaš karakter nastaviti lutati iz krajnosti u krajnost.

Cijeli vaš karakter obilježen je tim proturječjem: za vas ne postoji sredina, uvijek je sve ili ništa. Ako ste i prisiljeni napraviti neki kompromis, s tom se odlukom nikada nećete pomiriti i uvijek će vas proganjati pomisao da ste trebali postupiti drugačije.


Nezaustavljivi Škorpioni

Zbog toga nikada nećete imati velik broj prijatelja, nego tek nekoliko njih, ali će ta prijateljstva biti čvršća od kamena. Vaši prijatelji opčinjeni su vašim temperamentom i karizmom koju krijete ispod hladne fasade, a vi ste im zauzvrat spremni uzvratiti prijateljstvo i pomoći koliko god možete.

Od partnera tražite potpuno predavanje: partnera ne želite posjedovati samo fizički...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Škorpiona (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakvi su Škorpioni u ljubavi, seksu i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima