DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Ribe i horoskop

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ribe i horoskop E-mail

RIBE U HOROSKOPU

Ribe su promjenjivi vodeni znak kojim upravljaju iracionalni Neptun i slobodoumni Jupiter, i kombinacija ove dvije planete određuje vaš karakter.

Radi njih ste izrazito brižna i topla osoba, ali ste i ekstremno emotivni. Sve što vam se događa u životu proživljavate prije svega srcem i emocijama, a tek onda razumom i logikom.

Vi okolinu i svijet promatrate i osluškujete ne toliko očima i ušima, koliko intuicijom koja dolazi duboko iz vas. Zanimaju vas tajne ljudske duše, spiritualnost i alternativne znanosti. Vi kao da možete čitati tuđe emocije i misli, i zato dobro znate što ljudi o vama misle čak i ako vas nastoje zavarati slatkim riječima. Osjetljivi ste na kritiku i povrijedi vas kad se osjetite neprihvaćeno.

Ponekad se grubost vanjskog svijeta pokaže presnažnom za vas. Tada zapadnete u melankolično ili čak depresivno raspoloženje. Srećom, to nije trajno stanje vašeg duha, nego se radi samo o izoliranim epizodama vašeg života. Zašto se to događa, ne možete objasniti ni sami sebi. S druge strane, postoje trenuci kad ste itekako snažni i čvrsti, i tada služite kao oslonac onima koji vas zatraže za pomoć.


RIBE I NJIHOVA INTUICIJA

Nepredvidljive promjene raspoloženja izluđuju vašu okolinu. Vas zapravo karakterizira to ludo balansiranje između dvije krajnosti: više nego itko drugi možete biti ranjivi ili potišteni u jednom trenutku, da biste već u drugom eksplodirali i spremni ste na borbu s najtežim izazovima koje bace pred vas. Nevolja je u tome što ne možete predvidjeti ni kontrolirati te nagle promjene raspoloženja. I sami sebi ponekad nalikujete na tempiranu bombu koja može tko zna koliko dugo ležati mirna, a onda se iznenada aktivira bez prethodnog upozorenja.

Kad volite, onda volite cijelim srcem. Ponekad ispadnete naivni i prebrzo otvorite srce onome tko to ne zaslužuje...

NAPOMENA:

Ovo je skraćeni tekst. Cjeloviti prikaz Riba (u kojemu je pojašnjeno kako se treba nositi s rođenima u ovom horoskopskom znaku, kakve su Ribe u ljubavi i uopće u životu) slijedi uz kompletnu natalnu kartu.

Tekstovi o drugim horoskopskim znakovima
Podijeli s prijateljima