PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop dva Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop dva Ovna E-mail


Ljubavni horoskop dva OvnaKako se slažu Ovan i Ovan? Najprije da kažemo - kada se zaljube dva Ovna, bit će vatrometa. Ovnovi će se uvijek međusobno natjecati, što može biti zanimljivo, ali i vrlo izazovno.

Veza dva Ovna je kao da se gledaju u ogledalu: horoskopski znak Ovan razumije potrebu svog partnera za neovisnošću, jer i on osjeća isto. S vremena na vrijeme, međutim, barem jedan (ako ne i oba) mogu pokazati i svoju mračnu stranu – ljubomoru, posesivnost, pa čak i agresivnost, a onda će biti krša i loma. Ljubav dva Ovna neće funkcionirati ako ne nauče da se ne smiju natjecati jedan s drugim dan i noć: ako u tome uspiju, njihovo partnerstvo može biti izuzetno moćno.

Kako se slažu dva Ovna: njihova je ljubav kao mješavina dva eksploziva, intenzivna i puna optimizma. Ovan voli isprobavati nove stvari, često nerazumljive drugim horoskopskim znakovima, a i sam sa sobom ponekad ima problema jer teško kontrolira toliku energiju.

Kako se slažu dva OvnaNajveći problem u ljubavi dva Ovna je borba njihovih bezgraničnih ega, pa će zbog toga biti u stalnoj opasnosti od sukoba. Rješenje je da nauče funkcionirati zajedno, da ne budu toliko sebični, da naprave pokoji kompromis.

Horoskopski znak Ovan doduše posjeduje prirođenu otvorenost, i to ih može povezivati kad se nađu s drugim primjerkom istog horoskopskog znaka – ali ljubav dva Ovna bi jednako tako mogla upasti i u probleme ako ne nauče kako otvorenost ne znači „reci što ti prvo padne na pamet, baš te briga hoćeš li povrijediti onog drugog“. Evo za utjehu: ako ništa drugo, barem nikada neće imati problema s licemjerjem (jer kod njih je često – što na umu, to na drumu).

Odnos dva Ovna bi mogao biti problematičan i zbog povremenih ispada ili nepromišljenih odluka. Vladar Ovna je planet Mars, a kako je Mars ujedno i bog rata, tako bi se dva Ovna u horoskopu mogla ponijeti kao dva vojnika u borbi. Naravno, ako budu pametni shvatit će da je bolje da se bore zajedno, a ne jedan protiv drugog – kad im je već borba tako potrebna.

Mars predstavlja strast, pa će Ovnovi u vezi imati jako aktivan i uzbudljiv seksualan život. Dapače, njihova će se seksualnost međusobno poticati i povećavati.

Par Ovan-Ovan će vjerojatno super funkcionirati, a najbolje dolazi na kraju: prije svega, Ovan je previše otvoren da bi se durio ili ostao neraspoložen kroz duže vrijeme, a osim toga, on ima toliko energije da to drugi horoskopski znakovi teško mogu pratiti. Baš zato će se Ovnovi dobro slagati – rijetko će se jedan partner umoriti dok je drugome još do zabave.

Zaključak za kraj: ako nas pitate kako se slažu dva Ovna, onda ćemo vam reći – sasvim u redu, sve dok drže na umu da njihova ljubav nije konstantna bitka nad time tko će biti vođa, nego odnos u kojemu je jednako važan kompromis koliko i to da povremeno ispadnu u pravu. Nađite sredinu!

A koji je najbolji aspekt odnosa kad je u pitanju veza Ovan - Ovan? To što će vaša ljubav biti uzbudljiva, spontana, što ćete pronaći u partneru druga kakvog ćete teško pronaći u drugim znakovima. Naša prognoza – ili katastrofa ako oboje ostanete tvrdoglavi, ili strastven i kompatibilan odnos samo ako malo uključite pamet!Podijeli s prijateljima