Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Raka i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Raka i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i RakaKako se slažu Ovan i Rak? Uglavnom dobro, iako ponekad ne baš savršeno: no mi znamo da se u većini slučajeva usklađuju sasvim OK, pa je na vama da ili pokažete zrelost i postavite svoju vezu na noge, ili da pokažete najgore od svojega karaktera pa da od svoje ljubavi napravite pravu katastrofu.

Ovan je živa vatra, temperamentan: ako vam se tako i ne čini na prvi pogled, pričekajte malo pa ćete vidjeti kakva vatra tinja ispod mirne površine. Rak je s druge strane emotivna i nježnija duša, spremna da voli i da prima ljubav, pa će se lako opeći na Ovnovoj vatri, samo ako ovaj ne pripazi na svoj temperament.

Veza Ovna i Raka može biti ugodna ako i jedan i drugi pokažu malo spremnosti za kompromisom. Horoskopski Ovan može svoju energiju (vladar njegovog horoskopskog znaka je Mars) koristiti tako da bude grub, neugodan, divlji, ali može s druge strane biti i vatren na pozitivan način (evo na primjer u seksu, tu će njegova vatrenost biti sasvim prihvatljiva).

Za razliku od njega, Rak može biti izluđujuće promjenjivog raspoloženja, s iznenadnim i neshvatljivim usponima do krajnje pozitive pa onda opet pada u negativu.

To nije njegova hirovitost, nego mu je takav karakter (i utjecaj Mjeseca, koji je vladar njegovog horoskopskog znaka). Ali horoskopski Rak može naučiti i kontrolirati svoje promjene raspoloženja, i radije pokazati svoju dobru stranu, a to je nježnost, brižnost, pažljivost. Tada će ljubav Ovna i Raka biti sasvim ugodan spoj.

Kako se slažu Rak i OvanKako se slažu Rak i Ovan: u horoskopu Rak je vodeni znak, a Ovan vatreni, i tu se jasno vidi sva neprilika njihove veze: kao i u prirodi, tako se i ljubav Raka i Ovna može pokazati nemogućom ako Ovan svojom vatrom presnažno navali na vodu (pa će ova nestati, pretvoriti se u paru), ili ako Rak svojom vodom prekrije vatru i u potpunosti je ugasi.

Veza Raka i Ovna može, dakle, krenuti u dva smjera: ili će svaki tjerati po svojem, pa se nikako neće slagati, ili će naučiti slušati i poštivati potrebe onoga drugog pa će se složiti prema uzoru na izreku „suprotnosti se privlače“.

Samo na vama je da dokažete može li ovako „teška“ veza zaista i funkcionirati. Mi znamo mnoge slučajeve gdje par Ovan i Rak sasvim dobro djeluje, pa Ovan svojom vatrenošću podiže Raka i gura cijeli par, unoseći u vezu strast, dok Rak zauzvrat daje sigurnost, smirenost i ugodan dom. Budite i vi takav par!Podijeli s prijateljima