STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Vage i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Vage i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i VageKako se slažu Ovan i Vaga? Kad se nađe ovo dvoje, do izražaja će doći sve njihove sličnosti i razlike, pri čemu ovih drugih svakako ima više (što uopće ne mora biti loše).

Jer veza Ovna i Vage je veza dva znaka koji stoje točno nasuprot jedan drugome: Ovan je prvi horoskopski znak, a Vaga sedmi. Takva veza uvijek u sebi nosi i rizik, i prekrasne mogućnosti, jer jedan u sebi ima točno ono što drugome fali, pa se mogu savršeno nadopunjavati. S druge strane mogu se naravno i razići, budući da se sličnosti ne privlače baš uvijek, nego se često dogodi upravo suprotno.

Ljubav Vage i Ovna pod izravnim je utjecaj vladajućih planeta ova dva horoskopska znaka, budući je vladar Ovna Mars, a Vage Venera. Mars i Venera su različiti otprilike koliko dan i noć, ili muškarac i žena: Mars je čista energija, dinamika, seks, dok je Venera smirenija, prikrivena strast, senzualnost.

Zato će odnos Ovan - Vaga imati jako dobar potencijal, samo ako se kruta energija Marsa i mekoća Venere dobro uklope, odnosno ako Ovan od Vage dobije nježnost i nauči kako je vraćati, a ako Vaga od Ovna pak dobije energičnost i odlučnost koje njoj samoj često nedostaju.

Kako se slažu Vaga i Ovan: odlično, ako poštuju međusobne različitosti umjesto da pokušavaju onoga drugog oblikovati prema svojim mjerilima. Ovnovi, vaši partneri nikada neće biti tako energični kao vi, jer se vi njima činite prenaglima: a vi Vage, nikada od partnera nećete dobiti baš onakvu mekoću kakvu vi inače dajete. Prihvatite to!

Kako se slažu Vaga i OvanVeza Vage i Ovna inače je veza jednog vatrenog znaka (Ovan) i jednog zračnog (Vaga).

Baš kao i u prirodi, ova se dva elementa nadopunjuju, pa zato Vaga svojim zrakom može pomoći Ovnu da se razgori, da pokaže sve svoje potencijale, dok Ovan s druge strane može svojom vatrom ugrijati zrak Vage i pokazati joj nove razine ljubavnog odnosa.

Posebno se to odnosi na seks (da, pogodili ste), gdje će Ovan koji uživa u seksu ugrijati svojeg partnera do krajnjih granica – a niti Vaga se neće buniti niti mu ostati dužna.

Ljubav Ovna i Vage ima dakle zaista velikog potencijala, a o vašoj zrelosti i spremnosti na pokoji kompromis ovisi hoćete li od nje napraviti katastrofu ili predivnu ljubavnu priču.Podijeli s prijateljima