Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Škorpiona i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Škorpiona i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i ŠkorpionaKako se slažu Ovan i Škorpion? Uh, bit će tu itekakve borbe, letjet će i tanjuri s vremena na vrijeme, ali vama ionako treba akcije i dosadno vam je kada sve ide glatko.

Veza Ovna i Škorpiona je veza dva tvrdoglava i snažna znaka, gdje bi i jedan i drugi htjeli biti glavni. Ovan je naviknuo da se pred njim otvaraju vrata, odnosno da ih otvara nogom ako treba, i zato će ga naljutiti ako mu se Škorpija odmah ne preda. Ali namjerio se na tvrdi orah, jer je Škorpion jednako tvrdoglav i uvjeren da polaže barem jednaka prava na položaj „onoga glavnog“, ako ne još i veća.

Ljubav Škorpiona i Ovna zato će ponekad biti ispunjena galamom, i to onda kad poludi Ovan, a ponekad nemilosrdnim durenjem i nevjerojatnim psihološkim igricama, za kakve su sposobne Škorpije. I tako svako malo, sve dok jedan ne popusti i ne pomiri se s podređenim položajem u vezi, što se naravno neće dogoditi apsolutno nikada. Nema šanse.

Odnos Škorpion – Ovan je odnos dva horoskopska znaka kojima vlada ista planeta, a to je vatreni i svadljivi Mars.

S druge strane, Škorpion je pokupio upravo dovoljno negativnih utjecaja onih tajanstvenih i dalekih planeta na vanjskome rubu Sunčevog sustava (Uran, Neptun i naravno Pluton) da bi u sebi razvio podjednako tajanstvenu energiju, prigušenu vatru koja kao da i ne postoji a onda odjednom provali i opeče vam prste.

Kako se slažu Škorpion i Ovan: jedino što vam sa sigurnošću možemo reći je da će biti vatreno. U krevetu će se pak savršeno slagati, jer Ovan i Škorpion u seksu su jedan od onih parova kod kojih niti jedan ne zna reći da je dosta. Libido Ovna i perverznost Škorpiona zapalit će ovaj par preko svih granica, a da su pretjerali, znat će tek kada pet dana za redom izostanu s posla jer navodno imaju temperaturu.

Kako se slažu Škorpion i OvanVeza Ovna i Škorpiona je veza jednog vatrenog znaka (Ovan) i jednog vodenog (Škorpija). Iz toga se zaista vidi kako ova veza neće biti jednostavna.

Kao i u prirodi, tako se i ljubav Ovna i Škorpiona može pokazati nemogućom ako Ovan sa svojom vatrom presnažno navali na vodu (pa će ova nestati, pretvoriti se u paru), ili ako Škorpija svojom vodom prekrije vatru i u potpunosti je ugasi.

Ili, što je puno vjerojatnije, ako Ovan slučajno izazove ljubomoru Škorpiona, a to je barem lako postići, ili ako Škorpion izludi Ovna svojim psihološkim igricama, ili ako zadave jedan drugoga za vrijeme neke od svađa, a svađa će (kako smo vam već i najavili) sasvim sigurno biti.Podijeli s prijateljima