NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Vodenjaka i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Vodenjaka i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i VodenjakaKako se slažu Ovan i Vodenjak? Jako dobro, jer će se energičnost Ovna odlično kombinirati s kreativnošću i potporom koju će dobivati od partnera rođenoga u znaku Vodenjaka - što je odlična kombinacija.

Veza Ovna i Vodenjaka pruža baš ono što je potrebno i jednome i drugom: Vodenjak dobiva snažnog partnera, rođenog vođu, nekoga tko će ga puniti energijom onda kada sam klone duhom. Ovan pak dobiva potporu, a onda i partnera koji će ga obožavati upravo zbog toga što je i kakav je (a ne da ga proglašava za neurotika, kao što će možda učiniti pripadnici drugih horoskopskih znakova).

Ljubav Vodenjaka i Ovna mogla bi se zato pretvoriti u ugodnu vezu u kojoj će svaki partner dobivati upravo ono što mu treba, odnosno što mu nedostaje. Ovan će u Vodenjaku pronaći nekonformizam, spontanost, lakoću, dok će Vodenjak u Ovnu pak pronaći neiscrpnu energiju i dinamičnost.

Odnos Vodenjak – Ovan bit će dakle ugodan, samo ako se ispune gornji preduvjeti.

Međutim, treba reći i da se Vodenjaci ponekad mogu pretvoriti u suštu suprotnost samima sebi, pa će razočarani svijetom umjesto simpatičnih otkačenjaka postati nesretni i u sebe zatvoreni mrgudi. S druge pak strane, i Ovnovi znaju pogrešno kanalizirati svoju golemu energiju, pa će se (osobito ako od partnera ne dobivaju podršku) od rođenih vođa pretvoriti u grube i neugodne tipove.

Kako se slažu Vodenjak i OvanKako se slažu Vodenjak i Ovan: ili jako dobro, ili jako loše – a nekako se čini da sve počinje s Vodenjakom i njegovom spremnošću da trpi ne uvijek podnošljive hirove Ovna. I zaista, s Ovnom treba znati, on je kao vatra koja je dobra dok je pod nadzorom, ali i grozna kad izmakne kontroli! S druge strane Vodenjaci su prekrasni dok im dajete dovoljno zraka, ali ne podnose ukalupljivanje, neistinu i nepravdu.

Ljubav Ovna i Vodenjaka je ljubav jednoga vatrenog i jednoga zračnog znaka. Vodenjak svojim zrakom može pomoći Ovnu da se razgori, da pokaže sve svoje potencijale, a Ovan će s druge strane svojom vatrom ugrijati Vodenjakov zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Posebno se to odnosi na seks (da, pogodili ste!), gdje će Ovan koji uživa u seksu ugrijati svojeg partnera do krajnjih granica.

Veza Vodenjaka i Ovna ima izvrsne potencijale i lako može uspjeti, ali se i pretvoriti u katastrofu ako se Ovnova vatra učini prejakom za Vodenjake, ili ako Vodenjak uporno pokušava ugasiti (ili barem smanjiti) Ovnovu vatru. Pronađite sredinu i imat ćete ljubav iz snova!Podijeli s prijateljima