PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Ribe i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Ribe i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i RibeKako se slažu Ovan i Riba? Ne baš sjajno, i ne bez dodatnoga truda. Ribi će doduše goditi Ovnova snaga, ali ona je ipak osjetljiv horoskopski znak i lako bi se moglo dogoditi da Ovnovu energičnost protumači kao grubost, a onda će svemu biti kraj.

Veza Ovna i Ribe mogla bi doći u krizu i sa druge strane. Kao što je svima poznato, Ribe su nježan i brižan znak, sa snažno izraženom empatijom i emocionalnom inteligencijom. To će isprva goditi Ovnu, ali koliko dugo? Ovan je ipak horoskopski znak od akcije, a ne od emocija, i nakon nekog vremena će ga zasmetati osjetljivost Ribe i njena emotivnost (koju on možda shvaća kao plačljivost).

Ljubav Ribe i Ovna zbog toga nije par koji će uspjeti bez truda, odnosno kao u bajci: dvoje mladih se pogleda i zaljubi na prvi pogled, a onda su se vjenčali i živjeli sretno do kraja života. Ne, ovdje će trebati puno kompromisa, prilagođavanja i navikavanja.

Odnos Riba – Ovan bit će uvijek karakteriziran tom snažnom napetošću, odnosno razlikama između „grubog“ Ovna (ili Ovnice), i „nježne“ Ribe (bilo kojeg spola).

Ta dva znaka su inače blizu u horoskopu, stoje jedan do drugoga, ali se ponekad čini kao da su udaljeni svjetlosnim godinama. Zanimljiva je ta dinamika horoskopa, a koja se najbolje održava kod osoba rođenih na prijelazu dva znaka. One povuku ponešto od oba znaka, i čitav život se osjećaju rastrganima između dvije strane svoje osobnosti.

Kako se slažu Riba i OvanKako se slažu Riba i Ovan: ili nikako, jer ne mogu nadvladati međusobne razlike, ili savršeno ako budu dovoljno pametni da uživaju u najboljem što im ovaj drugi horoskopski znak nudi (a ne da traže identičnu kopiju sebe, uvjereni kako je samo njihovo razmišljanje dobro i ispravno).

Ljubav Ovna i Ribe je ljubav vatre i vode: u horoskopu Riba je vodeni znak, a Ovan vatreni, i tu se jasno vidi sva neprilika njihove veze. Kao i u prirodi, tako se i ljubav Ribe i Ovna može pokazati nemogućom ako Ovan svojom vatrom presnažno navali na vodu (pa će ova nestati, pretvoriti se u paru), ili ako Riba svojom vodom prekrije vatru i potpuno je ugasi.

Veza Ribe i Ovna nije idealna kombinacija, i sigurno je da postoje mnoge sretnije. Međutim, ako ste sigurni da ste pronašli ljubav svojega života, i ako ste spremni na kompromise kako biste toj vezi omogućili da se razvija, onda se oboružajte strpljivošću i krenite hrabro u ovako težak odnos. Nagrada će biti vrijedna sve muke!Podijeli s prijateljima