PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i ŠkorpionaKako se slažu Bik i Škorpion? Kao i svaki drugi par koji se nalazi na različitim stranama horoskopa, ponekad kao da će se poubijati a ponekad kao da su jedna duša u dva tijela.

Ali Škorpija i Bik ipak idu korak dalje, i zato ovo nije još jedan par „kao i svaki drugi“: oni su ipak posebni, i teško da ćete pronaći još koju ovako eksplozivnu kombinaciju bilo gdje drugdje u horoskopu. Ljubavni horoskop Škorpiona i Bika izgleda kao da ste stavili bačvu benzina i ostavili je kraj same vatre. Baš toliko napeta je veza Bika i Škorpiona, što naravno može dovesti do njenog pucanja, ali i držati je svježom godinama, kao da su se tek jučer sreli i zaljubili.

Ljubav Škorpiona i Bika je ljubav između znaka kojim vlada Mars (za Škorpiju), planet snage, muške energije i seksa - i s druge strane znaka kojim vlada Venera (za Bika) koja je planeta ženske energije, senzualnosti i ljubavi. S te je strane njihov odnos savršen, a posebno će se to odnositi na seks, gdje će se poklopiti jednostavno savršeno. Pitanje je samo koji će prvi posustati i zamoliti za malo odmora!

Kako se slažu Škorpion i BikOdnos Bik – Škorpion je, osim već opisane strasti, ujedno i odnos dva fiksna i tvrdoglava horoskopska znaka, navikla da njihova uvijek bude zadnja. I kada sad to povežete s dinamičnošću koju smo ranije spomenuli, ili s benzinom i vatrom, onda je jasno da će Škorpion i Bik i u svađama pokazivati jednaku vatrenost kao i u dobrim trenucima. Kod ovo dvoje je uvijek ništa ili sve, nema nikakve sredine!

Kako se slažu Škorpion i Bik: ili prekrasno, kad ne postoje loše teme koje bi ih razdvajale, ili užasno ako se oko nečega ne mogu složiti! Nemojte se čuditi ako se u jednom trenutku spremaju međusobno zadaviti, a onda se već u sljedećem trenu ljube i ne mogu jedno bez drugoga.

Ljubav Bika i Škorpiona je ljubav između zemljanoga i vodenog horoskopskog znaka. I baš kao u prirodi, tako će se i ovdje njih dvoje slagati, pa će voda natapati zemlju i činiti je još plodnijom, dok će zemlja usmjeravati vodu koja bi inače imala tendenciju da se raspline i izgubi.

Veza Škorpiona i Bika je upravo takva kakav je i odnos vode i zemlje: stabilniji Bik će uvijek usmjeravati i zaustavljati ponekad neumjerenog Škorpiona, dok će Škorpija omekšavati krutost Bika i iz njega izvlačiti onu ugodniju, mekšu stranu.Podijeli s prijateljima