OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Strijelca i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Strijelca i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i StrijelcaKako se slažu Bik i Strijelac? Ne baš idealno, barem ne od početka: između njih postoje neke neriješene sitnice koje moraju najprije raščistiti, prije nego li krenu graditi pravu i trajnu vezu.

Ljubavni horoskop Strijelca i Bika zaista ne izgleda idealno, jer se razlike između ovo dvoje čine gotovo nepremostivima (iako, naravno, ništa nije nemoguće). Veza Bika i Strijelca je veza između jednoga horoskopskog znaka koji voli postojanost, sigurnost i smirenost (Bik), i drugoga koji je veći avanturist i kojemu je opisana sigurnost zapravo dosadna. To će se osjetiti od prvoga dana veze, u koju će Bik uostalom krenuti bez zadrške, dok će Strijelac ipak više oklijevati da se rastane sa slobodom.

Ljubav Strijelca i Bika pod znakom je planeta koje vladaju njihovima znakovima: Bikom vlada Venera, ljubiteljica užitka, pritajene strasti i smirenosti, dok Strijelcem vlada neukrotivi Jupiter kojega emotivno vezivanje previše podsjeća na navlačenje okova. Strijelac voli svoju slobodu i spreman ju je dati partneru, ali što to vrijedi kad Bik cijeni potpuno suprotno?

Kako se slažu Strijelac i BikOdnos Bik – Strijelac u znaku je navedenih razlika, a koje će s protekom vremena izazivati sve više napetosti.

Što više Bik bude tražio da mu se Strijelac preda, tim će ovaj jače bježati i boriti se za slobodu; a što više Strijelac bude bježao, tim će ga Bik više stezati.

Kako se slažu Strijelac i Bik: tako-tako. Strijelac je horoskopski znak koji je uvijek u potrazi za nekim višim smislom, za širom slikom, ezoterijom, dok Bik s obje noge čvrsto stoji na zemlji. Biku je Strijelac naporan sa svojom „filozofijom“, dok je Strijelcu Bik često dosadno ozbiljan.

Ljubav Bika i Strijelca je veza između jednoga zemljanog znaka (Bik) i jednoga vatrenoga (Strijelac). I ovdje je jasna analogija: ako zemlja, koja označava smirenost i postojanost, bude previše zatrpavala vatru, ona će se ugasiti.

S druge strane, ako vatra (koja znači dinamičnost, energičnost) bude previše pržila zemlju, ona će se posušiti i prestati biti onako plodna kakva je bila.

Veza Strijelca i Bika donijet će obilje napetosti, jer Strijelac ni u najčvršćoj vezi ne želi odustati od igre, pa i povremenih flertova sa strane. S druge strane Bik ljubav ipak shvaća ozbiljnije, pa ako žele da od njihove veze bude nešto, morat će pronaći nekakav kompromis.Podijeli s prijateljima