DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Jarca i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Jarca i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i JarcaKako se slažu Bik i Jarac? Sasvim dobro, sudeći prema horoskopu.

Njih dvoje imaju više sličnosti nego razlika, a kako se razlike privlače samo u poslovicama (dok se u stvarnom životu privlače sličnosti), to znači da veza Bika i Jarca ima jako dobre izglede da uspije.

Ljubavni horoskop Jarca i Bika izgleda tako dobro zato što oba dijele iste poglede na život. Oni nisu ludi sanjari, ne love uzbuđenja samo radi uzbuđenja i nisu adrenalinski ovisnici. Oni su ipak više posvećeni realnom životu i ciljevima koje odluče dostići.

Veza Bika i Jarca je veza dva zemljana horoskopska znaka, a zemljani znakovi nikada u potpunosti ne gube doticaj s majčicom Zemljom i s realnošću. Čak i kada vole, ne gube glavu – ili to barem vrijedi za Jarca, dok je s Bikom nešto drugačija priča. Bikovima upravlja Venera, planeta ljubavi, senzualnosti i pritajene strasti, dok Jarcima upravlja ozbiljni i suzdržani Saturn.

Kako se slažu Jarac i BikLjubav Jarca i Bika će se zbog toga razvijati različitim brzinama za ova dva partnera.

dok će Saturn usporavati Jarca i pozivati ga na oprez (sve dok ne bude sasvim siguran da je upoznao onoga pravog ili pravu), dotle će Venera tjerati Bika da se što prije preda i da u vezu uđe bez ikakve zadrške. Ovo bi mogao biti prvi uzrok sukoba, jer će Bik zamjerati Jarcu nezainteresiranost i hladnoću.

Odnos Bik – Jarac je odnos dva znaka koji osim realističnog pogleda na život dijele i ogroman seksualni apetit. Koliko god Jarci možda djelovali hladno kada su u većem društvu, toliko će biti nezasitni ljubavnici u intimi svojega doma. Legende o seksualnoj izdržljivosti Jaraca su već dobro poznate, ali ni Bikovi neće zaostajati!

Kako se slažu Jarac i Bik: dobro, samo ako uspiju pomiriti male razlike između svoja dva karaktera. Pozitivno je što oba pripadaju istim energijama (zemljanoj), pa će se nadopunjavati i bolje slagati nego recimo s lepršavim zračnim znakovima.

Ljubav Bika i Jarca mogla bi ipak doći u krizu ako pretjeraju u toj svojoj ozbiljnosti i neprestanom lovu na ambiciozno postavljene ciljeve. Osobito su Jarci na glasu kao pretjerano ambiciozni, čak i na štetu svoga privatnog života. Ako ovo dvoje bude mislilo samo na posao, naravno da će si na kraju dosaditi, što bi zapravo bila šteta.

Veza Jarca i Bika je veza dva slična znaka, ali koji će morati iz sebe izvući romantiku (u Biku manje sakrivenu, u Jarcu ipak dublje) pa da tako održe vezu svježom i zanimljivom. I još nešto – ne budite tako strašno tvrdoglavi, nego popustite partneru s vremena na vrijeme. Bolje je da ponekad izgubite u raspravi, nego da ste uvijek u pravu ali da na kraju završite sami!Podijeli s prijateljima