OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Vodenjaka i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Vodenjaka i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i VodenjakaKako se slažu Bik i Vodenjak? Prema svemu što se može vidjeti, ovo dvoje se uopće ne bi trebalo slagati dobro. Pa ipak, iz našega iskustva, ovaj par (unatoč svemu) ponajčešće uspijeva funkcionirati zajedno i još k tome stvoriti prekrasnu ljubavnu vezu.

Ljubavni horoskop Vodenjaka i Bika zaista ne izgleda posebno dobro: jedan je zračni znak, a drugi zemljani, što sve u svemu i nije neka osobita kombinacija. Povrh toga su oba fiksni znakovi, što znači da će oba imati snažnu volju i da uopće neće biti skloni kompromisima. Pa ipak, stvari se kod ovo dvoje nekako poslože na najbolji mogući način.

Veza Bika i Vodenjaka će svakako doći (s vremena na vrijeme) na kušnju, i to prvenstveno pod utjecajem međusobnih razlika. Najkritičnija od svih razlika je svakako ljubav Vodolije prema slobodi i njena nevoljkost da se veže. Bik s druge strane traži potpunu predanost i odanost, jer za njega ne postoje polovične ljubavi. Za njega je uvijek „sve ili ništa“, i nema tu puno pregovora.

Kako se slažu Vodenjak i BikLjubav Vodenjaka i Bika bit će zato u problemima od samoga starta, gdje će Bik već nakon nekoliko dana pokazati svu svoju ljubomoru i posesivnost, pa će se Vodenjak osjetiti zarobljenim.

Ta je prva faza veze i najkritičnija, pa ako ovdje nađete zajednički jezik, dalje će sve ići lakše.

Odnos Bik – Vodenjak će, nakon tog prvog perioda u kojemu se tek trebaju uskladiti, napokon skrenuti u mirnije vode. Doduše, bit će još povremenih trzavica, prvenstveno zbog toga što je Vodolija strašan individualac, a Bik jednako strašan konformist: ali ako ste dogurali do ovdje, ne sumnjamo da ćete pronaći zajednički jezik i kada se pojave ovakvi problemi.

Kako se slažu Vodenjak i Bik: ispočetka tako-tako, uz puno trzavica, a onda sve bolje i bolje. I Bik i Vodenjak vole inteligentne partnere, pa će uživati u razgovoru i otkrivanju novih vidika. Pored toga, ni jedan niti drugi nisu skloni nezrelim igricama i komplikacijama, pa će otvoreno reći što ih smeta i začas će riješiti međusobne razlike. Kada bi barem u svim parovima bilo ovako!

Ljubav Bika i Vodenjaka bit će sve jača i čvršća s protekom vremena, kako budu otkrivali unutarnju ljepotu jedno u drugom. Nakon nekog vremena, uostalom, i Vodenjak će se poželjeti čvršće vezati u Bika, a ovaj će tu promjenu objeručke prihvatiti.

Veza Vodenjaka i Bika vjerojatno uopće ne bi trebala uspjeti, ali baš zbog te jednostavnosti i iskrenosti oba partnera ponajčešće uspijeva. Ako se i rastanu, to će biti na samome početku veze: jer kasnije, jednom kada nadvladaju početne napetosti i u potpunosti se predaju jedno drugom, stvorit će prekrasan par kojemu. Njima nikada neće biti dosadno, a svoju će vezu održavati svježom još puno godina nakon prvog upoznavanja.Podijeli s prijateljima