Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Ribe i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Ribe i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i RibeKako se slažu Bik i Riba? Sasvim dobro, s obzirom da jedan ima ono što drugome nedostaje.

Dapače, njihova veza izgleda na papiru toliko dobro da se bojimo kako će im na kraju postati dosadno! Ali možda je problem samo u nama, jer mi volimo veze u kojima se stalno nešto kuha...

Ljubavni horoskop Ribe i Bika izgleda jako dobro: ponajprije, planete koje vladaju njihovim znakovima su jako dobro usklađene. Bikom vlada Venera, planeta ljepote, ljubavi, pritajene senzualnosti, dok Ribama vladaju emotivni i poticajni Jupiter i Neptun. Kada se ove tri planete nađu u jednom ljubavnom paru, stvorit će zanimljivu i skladnu kombinaciju!

Veza Bika i Ribe bit će zato veza dva partnera koji vole lijepe stvari, umjetnost, udobnost i smirenost. Oni sasvim sigurno neće biti ovisnici o skakanju sa stijena ili penjanju na nebodere. To nije njihov stil, i zato će se dobro razumjeti.

Kako se slažu Riba i BikLjubav Ribe i Bika bit će pored toga prožeta dubokom, iskrenom ljubavlju.

I Jupiter i Venera su planete koje otvaraju osjećaje, omekšavaju i najtvrđa srca, pa će se zato Riba i Bik tako dobro upariti već od samoga početka veze.

Odnos Bik – Riba mogao bi ipak zapasti i u probleme, i to prvenstveno ako se oboje prepuste opojnoj romantici. Njihova veza je zaista kao san, ali morat će se probuditi s vremena na vrijeme i malo prodrmati, jer će inače pretjerati u slatkoći svojega odnosa. To konkretno znači da ne smiju probleme gurati pod tepih i pretvarati se da je sve u redu (samo da se ne bi tu i tamo posvadili), nego sporna pitanja moraju rješavati kako bi mogli nastaviti dalje.

Kako se slažu Riba i Bik: jako dobro, i to unatoč tome što je Bik puno tvrđi. Bik je fiksni znak, krut i nesklon popuštanju, dok je Riba mekanija i spremnija popustiti da izbjegne vatrenu svađu. Dok god budu mogli tako funkcionirati, bit će dobro, no Ribi Neptun donosi i nestalnost raspoloženja pa neće sve ići savršeno glatko.

Ljubav Bika i Ribe je ljubav između zemljanoga i vodenog horoskopskog znaka. I baš kao u prirodi, tako će se i ovdje njih dvoje slagati, pa će voda natapati zemlju i činiti je još plodnijom, dok će zemlja usmjeravati vodu koja bi inače imala tendenciju da se raspline i izgubi.

Veza Ribe i Bika ima odlične preduvjete da uspije, pa će na kraju i uspjeti, samo ako partneri budu dovoljno pametni pa probleme odluče rješavati čim se pojave. U suprotnome će se negativne stvari i emocije nagomilati, sve dok ne postanu preveliki i veza jednostavno ne pukne – što bi bila velika šteta, jer Bik i Riba zaista imaju potencijala za skladan odnos.Podijeli s prijateljima