Dobrodošli u HOROSKOP CENTAR! Na ovim vam stranicama donosimo najbolje horoskope i najnovije vijesti iz svijeta astrologije.
Nismo šoping centar, nismo ni sportski centar, ali smo pravi i jedini HOROSKOP CENTAR!
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Blizanca i Blizanca

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Blizanca E-mail


Ljubavni horoskop dva BlizancaKako se slažu Blizanac i Blizanac? Jako dobro, jer to dvoje je puno života i ponekad se čini kako samo Blizanac može pratiti drugoga Blizanca u njegovim avanturama. S njima vam nikada neće biti dosadno, u to budite sigurni!

Ljubavni horoskop dva Blizanca izgleda sasvim dobro: i jednim i drugim vlada Merkur, planeta brzih misli, radoznalosti, ugodne komunikacije – i većina Blizanaca (osim onih koje utjecaj stranih planeta odvede na neku drugu stranu) je zaista takva. Pa i u seksu su vedri, otvoreni za male igrice i skloni eksperimentima. Samo naprijed!

Veza Blizanca i Blizanca bit će zato puna smijeha, dobrog raspoloženja, vedrine. Kada budu stvarali zajednički dom, i njega će ispuniti istom pozitivnom energijom. Oboje su druželjubivi i rado će priređivati zabave za društvo, bez da se jedan od partnera mršti ili diže nos do plafona. Oni žive za sadašnjost i ne opterećuju se onim što je bilo jučer, ili što tek ima doći sutra.

Ljubav dva Blizanca brzo procvjeta, jer se oni brzo upoznaju i brzo postignu određenu razinu bliskosti.

Međutim, često tu i stanu, jer se ipak teže odlučuju krenuti dublje, odnosno do kraja se vezati. Blizancu je teško rastati se sa slobodom, iako to neće priznati (pa možda ni samome sebi).

Kako se slažu Blizanac i BlizanacOdnos Blizanac – Blizanac bi mogao doći u opasnost jedino ako je jedan od partnera izrazito posesivniji ili ljubomorniji od onoga drugog, pa će ga zasmetati što njegov partner tako slobodno uživa u pažnji drugih, ili dijeli osmijehe koji bi trebali biti rezervirani samo za njega. Ali takva je narav Blizanaca, pa to imajte na umu ako se odlučite zaljubiti u njega!

Kako se slažu dva Blizanca: odlično, jer će narav jednoga Blizanca najlakše prihvatiti drugi Blizanac. Za mnoge druge znakove Blizančevo je ponašanje previše neozbiljno, ili na granici s flertom: kao takvo definitivno neće odgovarati posesivnim i ljubomornim tipovima!

Ljubav Blizanca i Blizanca je ljubav dva zračna znaka, a zračni znakovi su inteligentni, otvoreni za nove ideje, društveni i vole ljude. Energija dva Blizanca slobodno će se razvijati, jer tu nema nekompatibilnosti (kao na primjer kad se s energijom zraka pokuša spojiti energija zemlje).

Veza dva Blizanca ima sve šanse da uspije, ali se svejedno potrudite i ne uzimajte partnera zdravo za gotovo. Jednako tako, nemojte pretpostavljati da vas on automatski razumije samo zato što i sam pripada istom horoskopskom znaku: razgovarajte, objasnite mu svoje postupke, uvjerite ga u svoju ljubav. I pokušajte ne manipulirati njegovim osjećajima, mada vam takve igrice nisu strane – jer ipak ste vi Blizanac!Podijeli s prijateljima