DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Blizanca i Lava
Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Lava E-mail


Ljubavni horoskop Blizanac i LavKako se slažu Blizanac i Lav? Jako dobro, jer oni dijele jednaku vedrinu i optimističan pogled na život. To je crta koja će ih spajati više od ijedne druge, i kad čujete da ovakav par govori o svojoj vezi, uvijek će vam reći „s njim/ s njom mi je strašno zabavno“.

Ljubavni horoskop Lava i Blizanca izgleda sasvim pozitivno: neki čak kažu da su ovo dva najoptimističnija i najvedrija znaka horoskopa. Dakle, vedrina, zaigranost, spontanost, bez teških emocija – to je najbolji opis ovoga para.

Veza Blizanca i Lava nikada neće biti samo ljubavna, jer će oni ispod razine ljubavne povezanosti uvijek imati i duboko prijateljstvo. Blizanac i Lav se mogu istinski razumjeti, i bez ikakve glume mogu reći jedan drugome – razumijem te. U ovom paru zaista je moguće postići spajanje dvije duše u jednu!

Ljubav Lava i Blizanca je ljubav između jednoga znaka kojim upravlja Merkur (za Blizanca), a koja je planeta komunikacije, inteligencije, znanja, i drugoga znaka kojim upravlja samo Sunce (za Lava), koje je izvor života i životne energije.

Tako nekako će ovaj par izgledati drugima: kao središte zabave, zbivanja, oko njih će se svi okupljati i organizirati. Na obostrano zadovoljstvo.

Kako se slažu Lav i BlizanacOdnos Blizanac – Lav doći će u probleme samo ako pretjeraju u negativnim karakteristikama svojega znaka.

Blizanac zna ponekad pretjerati u svojoj zaigranosti, pa početi dobacivati zavodljive osmijehe i drugima a ne samo svojemu partneru. Kakva greška! Na ovakvo nešto će ljubomorni Lav (koji naravno mora biti u centru pažnje) reagirati scenom ili uvrijeđenim durenjem.

Kako se slažu Lav i Blizanac: odlično, sve dok ne dirnu jedan drugome u živac. Lava barem nije teško naljutiti, toga kralja (ili kraljicu) oko kojega se mora okretati svijet. A kad ga naljutite, onda se spremite za dramu jer su Lavovi zaista majstori u tome. Koliko god vi bili zamišljeni ili zaokupljeni drugim stvarima, Lavovi će pronaći način da privuku vašu pažnju!

Ljubav Blizanca i Lava je ljubav između zračnoga i vatrenog znaka, što je odlična kombinacija. Blizanac će svojim zrakom pomoći Lavu da u potpunosti razgori svoju vatru, odnosno da pokaže svoje potencijale, dok će Lav s druge strane svojom vatrom ugrijati Blizančev zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa. Ne odnosi se to samo na seks, nego i na romantiku, pa će Lav koji je majstor romantike ugrijati srce svojega partnera.

Veza Lava i Blizanca ima odlične preduvjete da uspije, pa ju nemojte pokvariti kakvim nepromišljenim potezom ili neuviđavnošću prema partnerovim potrebama. Malo pažnje, i sve će biti u najboljem redu!Podijeli s prijateljima