DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Blizanca i Vage
Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i Vage



Ljubavni horoskop Blizanac i Vaga



Kako se slažu Blizanac i Vaga? Dobro, jer kao dva horoskopska znaka koja pripadaju istom elementu (zrak) dijele mnoge zajedničke crte i jednake poglede na put kojim bi se njihova veza trebala dalje razvijati.

Ljubavni horoskop Vage i Blizanca izgleda sasvim dobro: dva zračna znaka, kojima upravljaju uglavnom ugodne planete. Vagom upravlja ženstvena Venera, planeta ženske snage, smirenosti, suptilnosti, dok Blizancem upravlja Merkur, dovoljno univerzalan da može u sebi nositi i mušku i žensku energiju (od kojih Blizanci često posude čas jednu, čas drugu).

Veza Blizanca i Vage bit će zato ugodna: i jedan i drugi vole zabavu, dobri su domaćini i šarmantni sugovornici, i začas će biti prihvaćeni u bilo kojem društvu. Teško je ne voljeti Blizance, te vedre izvore pozitivne energije, a još teže Vage kao rođene diplomate. I šarmere, kako sto već rekli, ali bolje da ponovimo još jednom.

Ljubav Vage i Blizanca mogla bi, naime, zapasti u probleme ako bilo koji od ovo dvoje (a prilike niti jednome neće nedostajati, bez brige!) pretjera u dijeljenju svoga šarma s okolinom. Pa još ako se radi o osobama suprotnog spola...

Blizanci obično nisu ljubomorni pa će lakše progutati što njihova Vaga guguće s drugima, ali Vage su puno posesivnije i tu bi već moglo biti svašta!

Kako se slažu Vaga i Blizanac



Odnos Blizanac – Vaga slijedit će jedan pomalo neobičan obrazac: kao i kod svih parova, najprije će doći faza zaljubljenosti, kada je sve ružičasto, a partner idealan i općenito pravi dar sa neba. No kada ta faza završi, i kada njihova veza uđe u zrelije vode, morat će hitno pronaći nešto čvršće što će ih vezati: a baš to vezanje, s obzirom da se radi o dva zračna znaka, neće ići tako lako.

Kako se slažu Vaga i Blizanac: jako dobro, jer dijele isti sentiment i jako slično razmišljaju. Međutim, najveća je razlika u tome što će se Blizanac zadovoljiti i s labavijim odnosom (daj mi slobodu - dam ti slobodu) dok je Vaga rođena za čvršće veze. Blizancu neće smetati povremena samoća, ali Vaga je rođena da bude u paru.

Ljubav Blizanca i Vage je ljubav između dva zračna znaka, i ta kombinacija može biti jako dobra i poticajna. Pa čak će i Vage, koje su kako smo rekli ljubomornije i traže čvršće veze, svejedno Blizancu dati više prostora nego neki od „težih“ i posesivnijih znakova.

Veza Vage i Blizanca moglo bi biti jedno zaista lijepo iskustvo za oba partnera. Uživajte u pozitivi koju volite širiti i primati, ne čačkajte po negativnim karakteristikama svojeg partnera i radije izvucite iz njega najbolje. I još jedna važna napomena – ne odustajte i ne očajavajte kada ne bude sve idealno, jer vam idealno neće biti niti u jednoj vezi!



Podijeli s prijateljima