DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop Blizanca i Vodenjaka

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Vodenjaka E-mail


Ljubavni horoskop Blizanca i VodenjakaKako se slažu Blizanac i Vodenjak? Sasvim dobro, sudeći prema komentarima naših čitatelja. Naravno da će uvijek postojati iznimke, ali Blizanci i Vodolije se slažu tako dobro zahvaljujući sličnom razmišljanju i energijama koje njima upravljaju.

Ljubavni horoskop Vodenjaka i Blizanca izgleda obećavajuće: oba su zračni znakovi, pri čemu je Blizanac nešto mekši jer je mutabilan (prilagodljiv), dok je Vodenjak kao fiksni znak (čvrstih uvjerenja) tvrđi i teži za promjene. No ako se ove razlike ostave po strani, svejedno će ih spajati energija zraka kojoj oba pripadaju.

Veza Blizanca i Vodenjaka je veza između dva vedra znaka, neopterećena konvencijama i sasvim sigurno nesklona tome da svoj život kroje u skladu s onim što će reći drugi. Ako treba, riskirat će da ih okolina ne shvati i da ih proglasi za buntovnike / čudake, ali oni se u životu žele dobro zabaviti i neće dozvoliti da ih sputavaju glupi običaji koje su pred sto godina izmislili naši djedovi i bake.

Ljubav Vodenjaka i Blizanca bit će zato pravi vatromet ideja, spremnosti da se nauči i vidi nešto novo, sve to uz bogat socijalni život i mnoštvo prijatelja koji će ih obožavati zbog iskrenosti i neusiljenosti.

Ne može se svatko nositi s takvim razmišljanjem, pa je zato par Vodolija – Blizanac pravi pogodak.

Kako se slažu Vodenjak i BlizanacOdnos Blizanac – Vodenjak imat će naravno i nekih loših crta.

Prije svega tu je obostrana želja za slobodom i nesklonost vezivanju, a što će dovesti do toga da će teško ulaziti u dublji odnos i stalno će čekati onoga drugog da napravi prvi korak. Ljubavni horoskop Blizanca i Vodenjaka bit će zato pravi vrtuljak, na kojemu će se izmjenjivati topli i hladni dani.

Kako se slažu Vodenjak i Blizanac: jako dobro. Vjerujemo da mnogim promatračima sa strane neće biti jasan njihov odnos (naizgled hladan, a svejedno topao), ali važno je da njima odgovara i da su sretni. Ako i dođe do kakvih problema, raspravit će to bez velikih drama i jednostavno nastaviti gdje su stali prije svađe.

Ljubav Blizanca i Vodenjaka je ljubav između dva zračna znaka, i ta kombinacija će biti jako dobra i poticajna. I Vodolije i Blizanci spremni su svojem partneru dati dovoljno zraka, prije svega zato što i njima samima treba isti takav prostor. Oni neće jedna drugome braniti izlaske s društvom, manijakalno pregledavati mobitele i raditi slične gluposti!

Veza Vodenjaka i Blizanca je odlična kombinacija, i uz malo razumijevanja i popuštanja s obje strane začas će se složiti. U svakome slučaju, ovo će se dvoje puno bolje razumjeti nego ako uđu u vezu s nekim od težih i posesivnijih znakova.Podijeli s prijateljima