NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Ljubavni horoskop Ovan i Bik u ljubavnoj vezi

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ovan i Bik u ljubavnoj vezi E-mail
Horoskop ljubav

Kako se u ljubavi slažu Ovan i Bik? Provjerite jeste li kompatibilni po ljubavnom horoskopu!

Oba ova znaka vrlo su osjećajna, ali ovna bi mogli iritirati eventualna bikova sporost i nemaštovitost u seksu.

Ovan voli zabavu i uvijek je u potrazi za nečim zanimljivim (ne pitajući za cijenu) – i upravo zato će ga smetati bikova štedljivost i sklonost da rijetko radi nešto spontano. Ali možda bi se mogli dogovoriti ako budu dovoljno razumni da postave granice do kojih smiju ići! Inače će biti problema jer je doduše bik dobar u zarađivanju, ali je ovan još bolji u trošenju.

Dugotrajna veza mogla bi biti prilično naporna, iako se može očekivati da će nakon nekog vremena ovan početi cijeniti bikovu stabilnost i činjenicu da se na njega može osloniti. U suprotnom, bit će teško postići zadovoljavajuću ravnotežu.

Ako bik dopusti ovnu da preuzme dominantnu ulogu, ukazat će im se potpuno novi horizonti senzualnog zadovoljstva. A zašto i ne bi? Bikova nepopustljivost omekšat će uz ovnovu, i nakon početnog vremena borbe i odmjeravanja snaga lako je moguće da sklope svojevrstan pakt i pronađu zlatnu sredinu u kojoj će oboje biti sretni.

Veze između ova dva znaka obično su kratkog vijeka. Na vama je da dokažete da je moguć i drugačiji ishod!

Kompletan ljubavni horoskop za sve znakove potražite OVDJE!Podijeli s prijateljima