NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Raka

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Raka E-mail
Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop otkriva dalje! Kako se u ljubavi slažu Blizanci i Rakovi? Jesu li kompatibilni u horoskopu?

Zanimljivost i živost blizanca zainteresirat će raka, ali to nije ono što raku treba!

On treba sigurnost i postojanost, a to nije ono što mu nestalni i vrckavi blizanac može pružiti. Čak će i rakovo samopouzdanje patiti u komunikaciji s nestalnim blizancem.

Ako blizanac osjeti da može slobodno mijenjati raspoloženja i razinu energije, iskoristit će to (jer blizanac rado testira koliko daleko smije ići, ne iz zlobe nego zato što je to tako zabavno) i rak bi se lako mogao osjetiti ugroženim.

Rak nije ljubitelj izlazaka i druženja: on bi najradije ostao u kući i čvrsto zalupio vrata ostatku svijeta, ali blizanac će vrlo brzo postati nervozan i nesretan zatvoren tako u kući. On je društveno biće, ovisan o zabavama i izlascima.

Blizancu treba smijeh, galama, razgovor i zabava sa što više ljudi, a ovako sam kod kuće osjeća se kao osuđenik na dugogodišnju zatvorsku kaznu. Nepravedno osuđen, smatra blizanac! Neko vrijeme trpjet će takvu situaciju za ljubav svom partneru, ali na kraju će puknuti, otvoriti vrata i izjuriti van.

Ovo je definitivno veza u kojoj će oba partnera dokazati svoju emotivnost, ali razlika u razini energije i želje za društvenim životom mogla bi se pokazati kao prevelika prepreka na putu do sretne dugotrajne veze.

Kompletan ljubavni horoskop za sve znakove potražite OVDJE!Podijeli s prijateljima