DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Bik u seksu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Bik u seksu

Bik u seksu

Kakav je Bik u seksu? Pa, kad bismo ga već morali opisati s jednom jedinom rečenicom, onda bismo rekli: takav da uživa u maženju i dodirivanju. Aha, zaboravili smo još i Bikovsku izdržljivost! Ma dobro, znamo da su to već dvije rečenice, ali što možemo kad se o Bikovima ima toliko toga za reći?

Žena Bik u seksu


Za Bikove se (potpuno opravdano) kaže da vole maziti i još više vole biti maženi. I zato, ako budete sretne ruke pa vam neka Bikica zaluta među plahte, nemojte odmah navaliti na nju kao sivonja! Potrudite se i napravite posebnu atmosferu, zapalite pokoju svijeću ili mirisni štapić radi ugođaja. Sad kreće prava umjetnost.

Svlačite je nježno i polako, a onda prstima ili usnama istražujte njeno tijelo. Nježno ju masirajte, počevši od vrata prema dolje, preko svih oblina i tajni koje njeno tijelo krije. Kad dođete blizu onog osjetljivog područja, vratite se na početak i krenite ispočetka... Tek nakon što drugi ili treći put stignete TAMO, onda napokon prijeđite tu zadnju granicu.

Do tog trenutka ona će već biti dovoljno nestrpljiva i izluđena vašim poigravanjem: potrudite se da joj pokažete kako je vrijedilo čekati i priuštite joj nezaboravnu večer!

Muškarac Bik u seksu


Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku jednako uživa u maženju kao i žena Bik, jedino će biti nešto nestrpljiviji da napokon počne prava akcija. Ne popuštajte mu i izludite ga čekanjem!

Mazite ga, ljubite ga, dodirujte po cijelom tijelu. Koliko god on pokušavao radnju premjestiti na ono najzanimljivije mjesto, budite neuhvatljivi i izmičite njegovim nestrpljivim rukama. Sva ova borba isplatit će se na kraju, jer su Bikovi snažni i izdržljivi ljubavnici – samo ih treba znati pokrenuti!

Još jednom o ženama i muškarcima rođenima u ovome znakuŽena: Možda će vam na prvi pogled izgledati smireno i pitomo, no ono što ćete doživjeti od žene Bika u krevetu sve je samo ne to! Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, pa nikad ne biste pomislili da je riječ o zapravo romantičnim dušama. One su jako strastvene, ne libe se preuzeti inicijativu i zavrtjeti vam pamet. Upozorenje: žene Bikovi se brzo zasite jedne poze pa ih tijekom seksualnih odnosa vole promijeniti nekoliko.

Muškarac: Riječ je o muškarcu koji je, unatoč tome što ostavlja dojam smirenosti i samouvjerenosti, poprilično nesiguran, bolje rečeno stidljiv. No, to ne znači da je loš ljubavnik - čak naprotiv! Uz nekoliko riječi ohrabrenja kraj sebe biste mogli imati jako potentnog partnera koji će uživati u igrama dominacije i ostalim seksualnim pikanterijama.Podijeli s prijateljima