NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Ljubavni horoskop Rakovi u seksu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Rakovi u seksu

Rakovi u seksu

Od Rakova ne očekujte seksualne vratolomije: oni su pomalo zatvoren, konzervativan znak, i radije se drže poznatog terena nego da riskiraju fijasko tamo gdje ne osjećaju da su kod kuće… Ili barem tako izgleda na prvi pogled.

Rakovi u seksuNa drugi pogled, kad ih upoznamo malo bolje, morat ćemo ipak ispraviti ono što smo napisali maloprije: dakle, Rakovi zaista često jesu zatvoreni i ne ulaze u nesigurne vratolomije, ali to vrijedi samo dok vratolomije partner ne predloži prvi! E, tad se njihova zatvorenost ruši poput kule od pijeska, konzervativnost (ili sramežljivost?) nestaje, a od ljubavnika nesklonog eksperimentima dobivate pravoga vražićka koji će vam pokazati što sve zna i umije.

Pa zato, ako kojim slučajem završite pod plahtama s takvim sramežljivim Rakom, onda budite spremni da vi povučete prvi potez i predložite nešto novo: ali naravno budite taktični, jer će ga prevelika doza vulgarnosti odbiti i onda ste opet na početku.

Vruće igre


Postoji zapravo jedna stvar koju će Rakovi rado prihvatiti, ali vjerojatno ćete morati zadobiti njihovo povjerenje prije nego se dovoljno opuste i priznaju vam što ih pali. Radi se o igri dominacije.

Neki od njih će rado prihvatiti podređenu ulogu, a drugi dominantnu: volite li se i vi igrati sličnih stvari, Rakovi su pravi izbor za vas! Samo se na vrijeme dogovorite tko će biti na kojoj strani, tko će biti snažan a tko se pretvarati da je slab. Ovakva podjela nestat će, razumije se, čim izađete iz kreveta – ali dok ste tamo, uživajte!

Erogene zone jednoga RakaI Rakovi i Račice imaju jednu zanimljivu slabost: to su njihova prsa. I oni i one voljet će da ih nježno milujete, ljubite i grickate baš po tome dijelu tijela, a isto će naravno ponuditi i oni vama.

U seksu su inače nježni, a nježnost će cijeniti i kod vas. Ipak, kad se stvari zakuhaju i atmosfera postane zaista vruća, pristat će i na određenu razinu grubosti – ali kad će to biti i koliko daleko možete ići, to ćete ipak morati otkriti sami.

Pa ne možemo vam baš sve otkriti na početku!

Žena i muškarac Rak


Žena Rak: Zasigurno najnježniji horoskopski znak koji postoji u zodijaku, bilo da je riječ o ljubavi ili o seksu. Njima treba dosta dugo vremena da se opuste, no tada postaju gotovo ovisne o fizičkom kontaktu. Ipak, to se odnosi samo na to kad su u stalnim vezama jer samo sa stalnim partnerom mogu osjetiti potpuno zadovoljenje. Njihovo cijelo tijelo je jedna velika erogena zona koju možete posebno nadražiti nježnim poljupcima, pretežito u dijelu grudi.

Muškarac: Rakovi su, ako ništa drugo, uvijek spremni na seks. Kod njih je jedini problem što često fizičku privlačnost znaju miješati sa ljubavlju, zbog čega se ponekad zaletavaju u odnose koje ne bi trebali. Njihove erogene zone su prsa, i - eto sad nečeg novog! - uši.Podijeli s prijateljima