NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Bika i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Bika i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i BikaKako se slažu Ovan i Bik? Kad se nađu Ovan i Bik, njihova veza postat će spoj ljubavi koju predstavlja Bik, i strasti koju predstavlja Ovan. Ne kažemo pri tome da Bik nije strastven ili da Ovan ne može voljeti, ovo je tek naše predviđanje tko će predvoditi u kojemu polju.

E sad, s obzirom da je Bik ipak nešto komotniji i skloniji ljenčarenju, a Ovan energičniji i nestrpljiviji, onda je jasno da će sve ovisiti o tome gdje će i kako pronaći ravnotežu. Jer ako oba horoskopska znaka ostanu pri svojem, onda će naravno doći do problema. Bik (osobito ako je žena Bik) više voli kad stvari idu polako, kada se ljubav razvija uz puno romantike, a Ovan (osobito ako je muškarac Ovan) voli odmah krenuti na konkretne stvari. I evo odmah problema na prvome koraku!

Ljubav Bika i Ovna može biti prekrasno iskustvo, samo ako ne budu potpuno isključivi i ako prihvate potrebe onoga drugog. Onda će to biti prekrasna prilika za oba horoskopska znaka da nešto nauče, da odrastu i da se razviju.

Bik može naravno pomoći Ovnu da pronađe svoju mekšu, strpljiviju stranu, dok Ovan može natjerati Bika da se pokrene i da otkrije radost u životu koji se živi „do daske“. Ljubav Bika i Ovna tada može biti prekrasan koktel nježnosti i strasti, primanja i davanja, stabilnosti i spontanosti.

Kako se slažu Bik i Ovan: odlično, pod uvjetom da ne nameću svoje stavove onome drugom. Ili s druge strane nikako, samo ako oboje požele izboriti mjesto „onog glavnog“. Čak i ako u tome uspijete, što vam to vrijedi ako se rastanete ili ako se stalno svađate?

Kako se slažu Bik i OvanPar Ovan – Bik zaista ima potencijala: Ovan je pod utjecajem Marsa, dok je Bik pod utjecajem Venere: ima li uopće ljepše kombinacije? Mars je planeta energije, seksa, fizičkog, dok je Venera planeta ljubavi, senzualnosti, nježnosti. Čak i ako je muškarac rođen u horoskopskom znaku Bika, a žena Ovan u horoskopu, svejedno će se njihov Mars i Venera prekrasno stopiti – pod uvjetom da im daju priliku.Veza Ovna i Bika doći će pak u nevolju ako ne poštujete značajke onoga drugog: Ovan je vatra, a Bik je zemlja. Ako vatra nemilosrdno bude pržila zemlju (odnosno ako Ovan bude stalno nametao svoje mišljenje), onda će zemlja izgorjeti i od nje neće ostati ništa nego ispucala pustinja. Ako pak zemlja bude zatrpavala vatru (odnosno ako Bik pretjera u želji za dominacijom), onda će se vatra ugasiti i osjetiti se sputanom u ovoj vezi.

Bik i Ovan u vezi se mogu odlično slagati, ali i izludjeti jedan drugog: samo je na vama da odaberete kakav ćete biti par, i hoćete li uspjeti energetski potencijal Marsa i Venere dovesti do vrhunca!Podijeli s prijateljima