NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Lava i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Lava i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i LavaKako se slažu Ovan i Lav? Najbolji bi opis bio – žestoko. To je spoj dva horoskopska znaka od kojih oba posjeduju snažnu želju za dominacijom, za time da se izbore za dominantan položaj, a s druge strane nisu spremni na nikakva popuštanja. U takvoj vezi jednostavno će morati (s vremena na vrijeme) doći do sukoba!

Veza Ovna i Lava je veza dva tvrdoglavca, gdje je svaki uvjeren da baš on zaslužuje da se njegovo mišljenje poštuje, odnosno da rasprave završavaju tako što će onaj drugi odustati od svojih argumenata. Vjerojatno su vam se u ranijim vezama partneri upravo tako prilagođavali, išli vam niz dlaku, i sada naravno isto očekujete od ovoga partnera. Budite onda spremni na borbu!

Ljubav Lava i Ovna usmjerena je njihovim dominantnim energijama, odnosno elementima koji njima prevladavaju, i planetama koje vladaju njihovim znakom. Planeta koja vlada Ovnom je Mars, taj snažni i često agresivni planet koji ne poznaje uzmak. S druge strane, Lavom vlada Sunce, zaslijepljeno vlastitom veličinom i ljepotom. I kao što se podrazumijeva samo po sebi, ni Sunce ni Mars neće biti spremni na uzmak!

Odnos Lav – Ovan je odnos dva vatrena znaka, a kad se nađu dvije vatre onda naravno neće stišavati jedna drugu, nego će se spojiti u jedan ogromni zajednički plamen. Osobito u vrijeme svađa, kad će buknuti neviđenim gnjevom.

Kako se slažu Lav i OvanKako se slažu Lav i Ovan: ne baš sjajno, i ne baš uvijek. Ali zato se savršeno Lav i Ovan slažu u seksu, jer tu su i jedan i drugi na domaćem terenu. Pa kada napokon nauče rješavati razmirice, i kada se primire, onda će završiti u krevetu u kojemu će malo koja opruga ostati pošteđena njihove strasti. Čista desetka za seks!

Ljubav Ovna i Lava će biti burna i vatrena, i to ne samo zbog prirode njihovog horoskopskog znaka. Naposljetku, pa i Strijelac je vatreni znak, ali on je ipak veća dobrica od ovo dvoje pa sa Strijelcem neće imati problema ni Ovan niti Lav. Ali ako njih dvoje stanu jedan nasuprot drugome, to je već druga priča.

Veza Lava i Ovna na prvi pogled ne obećava skladan odnos, ali na vama je da dokažete da su mogući i drugi scenariji (i da astrolozi iz Horoskop Centra nisu uvijek u pravu :)). Naučite ponekad popustiti, makar ste naravno uvjereni da je istina na vašoj strani, i iznenadit će vas koliko je partnerova ljubav bolja od osjećaja da ste pobijedili u nekoj nevažnoj raspravi, koje se ionako više nećete sjećati nakon dva dana.Podijeli s prijateljima