PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Djevice i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Djevice i Ovna E-mail


Ljubavni horoskop Ovna i DjeviceKako se slažu Ovan i Djevica? Ne baš sjajno, barem ne bez dodatnog truda i razumijevanja s obje strane. Par Ovan - Djevica kao da nema ništa zajedničko, niti se mogu složiti niti naučiti živjeti zajedno. Ali nije ipak sve tako crno.

Kao prvo, recimo da veza Ovna i Djevice zaista nije „lagana“ veza: horoskopski Ovan je dinamičan i vatren, dok je Djevica smirena i s obje noge čvrsto na zemlji. Djevica u horoskopu je precizna i detalja, njoj ne odgovara galama i stalno gurkanje, skakanje s jedne stvari na drugu, a Ovan kao da ne može bez toga.

S druge strane, možda veza Djevice i Ovna uspije baš zbog te različitosti? Naravno, uz još neke preduvjete: najprije Ovan mora prihvatiti da Djevica nije ista kao on, da ona više voli smiren pristup i mrzi agresivnost (vladar Ovna je Mars, a znate kako Mars može biti neugodan), dok Djevica mora prihvatiti da njezina „sporost“ (jer za Ovna su svi spori, samo da znate) može izluditi Ovna koji će uvijek prvo skočiti, a tek onda reći „hop“.

Kako se slažu Djevica i Ovan: ljubav Ovna i Djevice može ipak uspjeti ako se oboje nauče poštivati međusobne različitosti, odnosno ako daju onom drugom priliku da pokaže što se krije ispod površine.

Jer budite sigurni, Ovan nije obični grubijan, ima u njemu i ljubavi i nježnosti, dok Djevica nije dosadna štreberica (vladar Djevice je Merkur) nego se u njoj krije pravi vulkan strasti. Samo je treba izvući na površinu, a tko je u tome bolji nego strastveni Ovan?

Kako se slažu Djevica i OvanVeza Ovna i Djevice uspjet će, dakle, ako naučite slušati i poštivati onoga drugog. Djevice mogu puno naučiti od Ovna, mogu u njegovoj strastvenosti pronaći ključ kojom će otključati i vlastitu strast, dok Ovnovi mogu naučiti kako je ponekad zaista bolje zastati, promisliti, i pogotovo ne silom nametati vlastite stavove.

Ovan je vatreni znak, a Djevica zemljani, i zato ljubav Djevice i Ovna može loše završiti ako Ovan prejakom vatrom sprži zemlju, odnosno ako Djevica zemljom zatrpa Ovnovu vatru. Naučite se kompromisima, trebat će vam!

Par Djevica-Ovan ima dakle potencijala, ali uz poneke pretpostavke i poštivanje partnerovog razmišljanja. Neće sve ići kao po špagi, ali ako se zaista volite i (što je još važnije) ako ste spremni na kompromis, uspjet ćete! U suprotnom, prištedite si muku i pronađite nekog kompatibilnijeg partnera.Podijeli s prijateljima