DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Vage i Ovna

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Vage i OvnaLjubavni horoskop Ovna i VageKako se slažu Ovan i Vaga? Kad se nađe ovo dvoje, do izražaja će doći sve njihove sličnosti i razlike, pri čemu ovih drugih svakako ima više (što uopće ne mora biti loše).

Jer veza Ovna i Vage je veza dva znaka koji stoje točno nasuprot jedan drugome: Ovan je prvi horoskopski znak, a Vaga sedmi. Takva veza uvijek u sebi nosi i rizik, i prekrasne mogućnosti, jer jedan u sebi ima točno ono što drugome fali, pa se mogu savršeno nadopunjavati. S druge strane mogu se naravno i razići, budući da se sličnosti ne privlače baš uvijek, nego se često dogodi upravo suprotno.

Ljubav Vage i Ovna pod izravnim je utjecaj vladajućih planeta ova dva horoskopska znaka, budući je vladar Ovna Mars, a Vage Venera. Mars i Venera su različiti otprilike koliko dan i noć, ili muškarac i žena: Mars je čista energija, dinamika, seks, dok je Venera smirenija, prikrivena strast, senzualnost.

Zato će odnos Ovan - Vaga imati jako dobar potencijal, samo ako se kruta energija Marsa i mekoća Venere dobro uklope, odnosno ako Ovan od Vage dobije nježnost i nauči kako je vraćati, a ako Vaga od Ovna pak dobije energičnost i odlučnost koje njoj samoj često nedostaju.

Kako se slažu Vaga i Ovan: odlično, ako poštuju međusobne različitosti umjesto da pokušavaju onoga drugog oblikovati prema svojim mjerilima. Ovnovi, vaši partneri nikada neće biti tako energični kao vi, jer se vi njima činite prenaglima: a vi Vage, nikada od partnera nećete dobiti baš onakvu mekoću kakvu vi inače dajete. Prihvatite to!

Kako se slažu Vaga i OvanVeza Vage i Ovna inače je veza jednog vatrenog znaka (Ovan) i jednog zračnog (Vaga).

Baš kao i u prirodi, ova se dva elementa nadopunjuju, pa zato Vaga svojim zrakom može pomoći Ovnu da se razgori, da pokaže sve svoje potencijale, dok Ovan s druge strane može svojom vatrom ugrijati zrak Vage i pokazati joj nove razine ljubavnog odnosa.

Posebno se to odnosi na seks (da, pogodili ste), gdje će Ovan koji uživa u seksu ugrijati svojeg partnera do krajnjih granica – a niti Vaga se neće buniti niti mu ostati dužna.

Ljubav Ovna i Vage ima dakle zaista velikog potencijala, a o vašoj zrelosti i spremnosti na pokoji kompromis ovisi hoćete li od nje napraviti katastrofu ili predivnu ljubavnu priču.Podijeli s prijateljima