PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Bika i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Bika i BikaLjubavni horoskop Bika i BikaKako se slažu Bik i Bik? Sasvim u redu, bez većih trzaja i problema. Ipak je Bik ozbiljan horoskopski znak, stabilan, s obje noge na zemlji. Uvijek postoje i iznimke, razumije se, ali na Bika možete računati, pa ako vam on da riječ, onda će je se sigurno držati.

Ljubavni horoskop Bika i Bika izgleda zbog toga prilično dobro: zbog svega navedenog, veza Bika i Bika bit će rjeđe u opasnosti od toga da jedan partner prevari drugoga, ili da vezu shvati olako, odnosno kao običnu avanturu ili zadovoljstvo za jednu noć. Ne, Bikovi će se partneru posvetiti svim srcem. Naravno, opet moramo reći da postoje iznimke, ali su one zaista rijetke.

Ljubav Bika i Bika je duboka, strastvena i snažna. Kada voli, Bik voli čitavim srcem: kod njega (jednom kad se zaista preda i unese u vezu) nema dvoumljenja, on će zaista biti uz vas u dobru i u zlu, kako se to obično kaže.

Odnos Bik – Bik je odnos dva pripadnika istog horoskopskog znaka kojim upravlja Venera, planeta ljubavi, senzualnosti, moglo bi se čak reći ženske energije: a svakome je već poznato kako se žena u ljubavi predaje cijelim svojim bićem. Žena se strastveno daje dok je sve u redu, i jednako strastveno mrzi onda kada stvari krenu po zlu: ali o tome bolje da sada i ne pričamo.

Kako se slažu Bik i Bik: odlično. Oboje pripadaju istom zemljanom horoskopskom znaku, a zemlja znači stabilnost, zrelost, pouzdanost. Dva Bika koji se iskreno vole nadopunjavat će se i rasti zajedno.

Kako se slažu dva BikaLjubav Bika i Bika može, naravno, krenuti i po zlu. Ponekad će jedan od njih ipak biti energičniji, dinamičniji, dok će drugi biti sve ono što se inače smatra negativnim kod Bikova – a to je usporenost, čak i lijenost, kao da su pustili korijenje u onu istu zemlju koja dominira njihovim horoskopskim znakom.Tada će, naravno, doći do problema, ali onda će energičniji Bik pokazati još jednu karakteristiku svojega znaka – bez premišljanja će okončati vezu u kojoj ga više ne veže ljubav.

Veza Bika i Bika je veza dva čvrsta karaktera, odlučna i tvrdoglava. Zbog toga neće sve ići glatko, ali ako budu zreli kao što Bikovi već mogu biti, nadvladat će ograničenja i stopiti se u nerazdvojiv par.Podijeli s prijateljima