DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Lava i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Lava i Bika E-mail


Ljubavni horoskop Bika i LavaKako se slažu Bik i Lav? Na ovo se pitanje ne može tek tako odgovoriti.

Naime odnos Lav - Bik može krenuti i na dobro i na loše, ovisno o tome koliko su partneri spremni pripitomiti svoje iskonske potrebe i prilagoditi se onome drugom.

Ljubavni horoskop Bika i Lava je do vrha ispunjen njihovim potrebama i željama, da ne kažemo baš razmaženošću. Veza Bika i Lava je veza između dva horoskopska znaka koja izrazito vole pažnju: Lav je, naravno, potpuno ovisan o tome da mu se dive i uzdižu ga na prvo mjesto, dok je Bik tek malo manje željan da se izbori za mjesto onoga koji će biti glavni u vezi. I tu bi, razumije se, brzo moglo doći do sukoba ako oboje ostanu jednako čvrsti u traženju da se baš NJIHOVIM željama udovoljava.

Ljubav Lava i Bika bi, dakle, mogla krenuti u pogrešnome pravcu, ali jednako tako bi mogla procvasti u prekrasnu vezu.

Naposljetku, planeta koja vlada Bikom je Venera, planeta ženske energije, nježnosti i senzualnosti. Između ostalog, Venera diktira i veliku želju za maženjem i paženjem partnera, a svaki trenutak u kojem se Bik posveti partneru Lav sa zadovoljstvom prihvatiti.

Kako se slažu Lav i BikOdnos Bik – Lav je odnos u kojemu će zapravo sve ovisiti o tome na koliko su kompromisa partneri spremni. Nevolja je što su to dva jaka, čvrsta znaka, koja se nerado prilagođavaju drugima. Vladar Lava je samo Sunce, a nećete valjda od Sunca očekivati da se nekome prilagođava? E, pa ako želi imati sretnu vezu, morat će.

Kako se slažu Lav i Bik: dobro, ali samo pod uvjetom da su spremni staviti zajedničke interese ispred svojih sebičnih.

A možda se iz te njihove snage - jer i Bik i Lav su fiksni znakovi, dakle snažne volje i neskloni promjenama - može roditi nešto dobro, jer će se partneri (nakon što se najprije naljute) ipak diviti snazi onoga drugog?

Ljubav Bika i Lava doći će u opasnost i zbog prirođene želje Bika za mirnim večerima, on će radije biti pred televizorom nego u kinu, dok je Lav energičniji i više željan ludih provoda. Tu će zaista morati pronaći sredinu.

Veza Lava i Bika je veza jednoga zemljanog znaka (Bik) i jednoga vatrenog (Lav). I ovdje je jasna analogija: ako zemlja, koja označava smirenost i postojanost, bude previše zatrpavala vatru, ona će se ugasiti. S druge strane, ako vatra (koja znači dinamičnost, energičnost) bude previše pržila zemlju, ona će se posušiti i prestati biti onako plodna kakva je bila.Podijeli s prijateljima