OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Djevice i Bika

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Djevice i BikaLjubavni horoskop Bika i DjeviceKako se slažu Bik i Djevica? Vjerojatno sasvim dobro, ako pitate nas. Naravno, ima tu i poneki "ali", no krenimo redom...

Ljubavni horoskop Djevice i Bika izgleda na prvi pogled vrlo dobro. Veza Bika i Djevice je veza dva zemljana znaka, praktična, koja stoje s obje noge čvrsto na zemlji. Oni se neće gubiti u kojekakvim maštanjima, ići na živce jedan drugome kada odlutaju u zemlju snova, niti će se izluđivati maštarijama od kojih ionako ne može biti ništa. Oni znaju što im je cilj, što trebaju napraviti, i to će postići s više ili manje truda. Pri tome će naravno Bik biti onaj koji će uložiti manje truda, jer Bikovi vole uspjeh - ali ako do njega mogu doći kakvom prečicom, to će i napraviti.

Ljubav Djevice i Bika krenut će vjerojatno polako, i to prvenstveno radi oprezne Djevice. Bikom upravlja Venera, planeta senzualnosti i emotivnosti, i ona će ga tjerati da u vezu uđe brzo i da se jednako tako brzo preda partneru. Bikovi kada vole, onda vole čitavim srcem, često i na svoju vlastitu štetu. Djevice su ipak drugačije.

Kako se slažu Djevica i BikOdnos Bik – Djevica bit će zato odnos jednog neopreznog horoskopskog znaka (Bika), i jednoga kojim više upravlja razum (Merkur). Daleko od toga da su Djevice nekakva proračunata i hladna čudovišta bez srca - i one znaju itekako voljeti i predati se partneru. Međutim, u odnosu na Bika, one su ipak nešto opreznije i treznije glave.

Kako se slažu Djevica i Bik: uglavnom dobro. Pozitivno je što oba pripadaju istim energijama (zemljanoj), pa će se nadopunjavati i bolje slagati nego recimo s lepršavim zračnim znakovima. Međutim, sada je ipak došlo vrijeme da se posvetimo onome "ali".

Ljubav Bika i Djevice doći će, dakle, ipak s vremena na vrijeme na kušnju zbog već opisane razlike u temperamentu. Bikovi su eksplozivniji, isključiviji, kod njih je uvijek sve ili ništa: Djevice su "razumnije", a to se neće svidjeti vatrenim Bikovima koji će ih baš zbog tog razuma optuživati za proračunatost. A Djevice? E, pa njima se neće svidjeti Bikovska "ludost", jer s Bikovima je ponekad zaista teško.

Veza Djevice i Bika ima odlične uvjete da uspije, ali samo ako prihvate da njihov partner ne mora biti identična kopija njih i njihovoga karaktera. Prihvate li pak njegove mane (koje se možda samo njima čine kao mane, uzgred budi rečeno), vidjet će kako će odjednom pronaći bezbroj zajedničkih tema i sitnica koje će ih snažno povezivati.Podijeli s prijateljima