NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Raka

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i RakaLjubavni horoskop Blizanac i RakKako se slažu Blizanac i Rak? Kao i svi drugi parovi koji su tako blizu u horoskopu (a Blizanci i Rakovi su u horoskopu susjedi) ovdje su moguće uspješne veze, ali još prije potpune katastrofe. Ali krenimo redom.

Ljubavni horoskop Raka i Blizanca izgleda pomalo napeto, baš kao što bi mogla izgledati i njihova veza. Blizancem vlada živahni i brzomisleći Merkur, dok Rakom vlada prevrtljivi Mjesec. I tu se već naziru prvi problemi, jer Merkur kao da je za nijansu prebrz u odnosu na Mjesec.

Veza Blizanca i Raka upast će zato brzo u probleme, jer će između njih od samoga početka dolaziti do nesporazuma. Emotivni Rak je zaljubljiv, a kada zavoli onda voli cijelim srcem i bez zadrške. S druge strane Blizanac je nestalniji u svojim osjećajima, a pogotovo će se na početku veze opirati da se do kraja veže i da tako žrtvuje slobodu.

Ljubav Raka i Blizanca doimat će se s vremena na vrijeme kao spoj vrućega i hladnog, ili kiselog i slatkog: dakle, kao gotovo nespojiva kombinacija.

Međutim, ako budu dovoljno pametni i dovoljno strpljivi, pronaći će zajednički jezik i dogovoriti se kako bi trebalo nastaviti dalje.

Kako se slažu Rak i BlizanacOdnos Blizanac – Rak bit će dakle opterećen problemima, ali s druge strane ima velikih potencijala. I Blizanac i Rak vole šalu, vedri su i znaju napraviti ugodno okruženje. Jednako tako oboje su društveni i često će u svome domu ugošćavati prijatelje, pri čemu će se Blizanac pokazati kao šarmantni zabavljač, a Rak kao jednako šarmantni domaćin.

Kako se slažu Rak i Blizanac: dobro, sve dok i jedan i drugi mogu zatomiti one najnegativnije karakteristike svoga znaka. Rak će morati poraditi na sklonosti da ponekad (naizgled bez razloga) potone u negativna razmišljanja, dok će Blizanac morati svoj šarm malo manje dijeliti uokolo a više ga čuvati za svoga partnera. Ako to uspiju, uspjet će i njihova veza.

Ljubav Blizanca i Raka je veza zračnoga i vodenog znaka, što istini za volju i nije idealno. Zrak treba prostora da diše i ne odgovara mu voda koja ga nastoji poklopiti, umiriti, dok je voda zapravo bujica emocija koju treba njegovati i usmjeravati, a zrak se čini suviše nestabilnim za to.

Veza Raka i Blizanca je veza koja neće uspjeti bez dodatnog truda, ili ako partneri ne nauče poštivati karakteristike onoga drugog. Ako to uspiju, onda oboje mogu profitirati i naučiti nešto novo: Blizanac će Raku pokazati kako da stvari ne prima uvijek k srcu, dok će mu Rak zauzvrat pokazati da je u redu pokazati emocije i ranjivost od kojih nitko nije potpuno imun.Podijeli s prijateljima