OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Djevice

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i DjeviceLjubavni horoskop Blizanac i DjevicaKako se slažu Blizanac i Djevica? Ne baš sjajno, jer duboko u njihovim karakterima postoje mnoge razlike. Naravno, ovo ne znači da je veza između Blizanca i Djevice nemoguća (niti jedna kombinacija nije nemoguća), ali znači da će povremeno dolaziti do trzavica i problema. Na vama je da ih riješite što prije, ili da se na njih pripremite ako tek razmišljate o ovakvoj vezi.

Ljubavni horoskop Djevice i Blizanca nije najsretnija kombinacija: s jedne strane je tu mirnija i promišljenija Djevica, a s druge strane Blizanac koji ponekad nastupa sasvim lakoumno. To je već sasvim dobar uzročnik budućih problema.

Veza Blizanca i Djevice brzo će biti stavljena na kušnju. Dok između njih bude plamtjela ludost prve zaljubljenosti, naravno da niti jedan neće ništa primjećivati. To je općenito faza u kojoj je sve ružičasto, a novi partner nam izgleda naprosto savršeno. Čak i neke njegove čudne karakteristike su sada sasvim šarmantne.

Ljubav Djevice i Blizanca će, ipak, nakon prve zaljubljenosti prijeći u drugu i smireniju fazu.

I tada će najednom oboje otvoriti oči, s čuđenjem primijetiti neke neugodne karakteristike partnera, a ono što se na početku činilo šarmantnim sada će postati iritantno. Dobro došli u drugu fazu ljubavnog odnosa, sada ćete se ipak malo pomučiti da spasite vezu!

Kako se slažu Djevica i BlizanacOdnos Blizanac – Djevica je odnos između dva znaka koji podjednako cijene znanje, ugodni su sugovornici, inteligentni i šarmantni. Međutim, nakon te općenite sličnosti, pojavljuju se i prve razlike. Djevici će se Blizanac sve više činiti površan, nepromišljen, dok će se ona Blizancu činiti dosadno temeljita. Blizanac postupa prema instinktu, dok Djevica promišlja, analizira, važe...

Kako se slažu Djevica i Blizanac: ne baš idealno, s obzirom na sve navedene razlike. Pored toga, tu je još i emocionalna udaljenost, jer su Blizanci u nekim svojim mislima i s glavom među oblacima, a Djevice sa svojim analitičkim umom također nisu za posebno duboke emocije. A ako nema emocija, što će ih uopće spajati?

Ljubav Blizanca i Djevice je ljubav između zračnoga i zemljanog horoskopskog znaka. I tu se vidi kako neće sve ići lako, jer su velike šanse da će zrak pokušati raspršiti tešku zemlju koju osjeća u svojemu partneru, a još su veće šanse da će Djevičina zemlja jednostavno poklopiti zrak Blizanca i ugušiti njegovu energiju.

Veza Djevice i Blizanca je veza između jednoga horoskopskog znaka koji uvijek gleda praktično, koji je usmjeren na svoj cilj i uporno grabi prema njemu (a što će se Blizancu činiti strašno dosadnim), i drugoga znaka koji je sklon usvajanju novih ideja, znanja, pogleda na život – već u skladu sa situacijom (a što se nikako neće svidjeti Djevici). Naučite cijeniti partnerovo razmišljanje i ne namećite mu svoje, pa ćete spasiti vezu. U suprotnome, pozdravite se i krenite svatko na svoju stranu.Podijeli s prijateljima