PODZNAK govori kako nas ljudi vide, i kako s druge strane želimo izgledati okolini. To je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku našega rođenja. Bacite pogled na naš kalkulator za računanje podznaka!
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Vage

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i VageLjubavni horoskop Blizanac i VagaKako se slažu Blizanac i Vaga? Dobro, jer kao dva horoskopska znaka koja pripadaju istom elementu (zrak) dijele mnoge zajedničke crte i jednake poglede na put kojim bi se njihova veza trebala dalje razvijati.

Ljubavni horoskop Vage i Blizanca izgleda sasvim dobro: dva zračna znaka, kojima upravljaju uglavnom ugodne planete. Vagom upravlja ženstvena Venera, planeta ženske snage, smirenosti, suptilnosti, dok Blizancem upravlja Merkur, dovoljno univerzalan da može u sebi nositi i mušku i žensku energiju (od kojih Blizanci često posude čas jednu, čas drugu).

Veza Blizanca i Vage bit će zato ugodna: i jedan i drugi vole zabavu, dobri su domaćini i šarmantni sugovornici, i začas će biti prihvaćeni u bilo kojem društvu. Teško je ne voljeti Blizance, te vedre izvore pozitivne energije, a još teže Vage kao rođene diplomate. I šarmere, kako sto već rekli, ali bolje da ponovimo još jednom.

Ljubav Vage i Blizanca mogla bi, naime, zapasti u probleme ako bilo koji od ovo dvoje (a prilike niti jednome neće nedostajati, bez brige!) pretjera u dijeljenju svoga šarma s okolinom. Pa još ako se radi o osobama suprotnog spola...

Blizanci obično nisu ljubomorni pa će lakše progutati što njihova Vaga guguće s drugima, ali Vage su puno posesivnije i tu bi već moglo biti svašta!

Kako se slažu Vaga i BlizanacOdnos Blizanac – Vaga slijedit će jedan pomalo neobičan obrazac: kao i kod svih parova, najprije će doći faza zaljubljenosti, kada je sve ružičasto, a partner idealan i općenito pravi dar sa neba. No kada ta faza završi, i kada njihova veza uđe u zrelije vode, morat će hitno pronaći nešto čvršće što će ih vezati: a baš to vezanje, s obzirom da se radi o dva zračna znaka, neće ići tako lako.

Kako se slažu Vaga i Blizanac: jako dobro, jer dijele isti sentiment i jako slično razmišljaju. Međutim, najveća je razlika u tome što će se Blizanac zadovoljiti i s labavijim odnosom (daj mi slobodu - dam ti slobodu) dok je Vaga rođena za čvršće veze. Blizancu neće smetati povremena samoća, ali Vaga je rođena da bude u paru.

Ljubav Blizanca i Vage je ljubav između dva zračna znaka, i ta kombinacija može biti jako dobra i poticajna. Pa čak će i Vage, koje su kako smo rekli ljubomornije i traže čvršće veze, svejedno Blizancu dati više prostora nego neki od „težih“ i posesivnijih znakova.

Veza Vage i Blizanca moglo bi biti jedno zaista lijepo iskustvo za oba partnera. Uživajte u pozitivi koju volite širiti i primati, ne čačkajte po negativnim karakteristikama svojeg partnera i radije izvucite iz njega najbolje. I još jedna važna napomena – ne odustajte i ne očajavajte kada ne bude sve idealno, jer vam idealno neće biti niti u jednoj vezi!Podijeli s prijateljima