STRIJELAC je promjenjivi vatreni znak kojim vlada Jupiter, planeta koju se oduvijek povezivali s dobrom srećom i otvorenošću. Jesu li zato Strijelci sretni ljudi? Provjerite u tekstu Strijelac u horoskopu.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Škorpiona

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Ljubavni horoskop Blizanca i Škorpiona E-mail


Ljubavni horoskop Blizanca i ŠkorpionaKako se slažu Blizanac i Škorpion? Ne baš dobro, moramo vas upozoriti! Naravno da to ne znači da je veza Škorpije i Blizanca osuđena na propast, jer uz dosta ljubavi (i još više truda) čak i ovako teška kombinacija može uspjeti, ali da će biti jednostavno – to neće. Evo, upozoreni ste!

Ljubavni horoskop Škorpiona i Blizanca ne izgleda baš dobro. Za početak, već su njihove energije nekompatibilne (voda za Škorpiju, zrak za Blizanca), pa će tu doći do problema. A kad se spustimo na nešto konkretniju razinu, onda se stvari još više kompliciraju.

Veza Blizanca i Škorpiona ima doduše svojih dobrih strana: oba znaka su znatiželjna i gotovo fascinirana pitanjima iz ljudske psihologije, alternativnih znanosti ili ezoterije. Istina ne na istoj razini, jer Škorpije će kopati dublje, dok će Blizanci začas skočiti na drugu temu koja im trenutno odvrati pažnju.

Ljubav Škorpiona i Blizanca zapravo će uspjeti samo ako je njihova fascinacija mentalnim izazovima i inteligencijom partnera dovoljno snažna da nadoknadi one stvari u kojima se ne slažu. Problem je što će takvih stvari, kako vrijeme bude prolazilo, biti sve više i negativne će emocije izlaziti na površinu.

Kako se slažu Škorpion i BlizanacOdnos Blizanac – Škorpion zapast će zato brzo u probleme, jer su Blizanci gotovo nepopravljivo različiti od Škorpija. Oni su vedri, živoga duha, pobornici izreke „što na umu, to na drumu“. Sa Škorpionima je drugačije, jer s njima zapravo nikada ne znate što misle i što možete očekivati.

Kako se slažu Škorpion i Blizanac: loše, jer je razlika između otvorenoga duha Blizanca i tajanstvene zatvorenosti Škorpije presnažna da bi je tek tako mogli gurnuti u stranu. Pa još kada se Blizanci opuste i počnu sa svojim sitnim flertovima, posesivne Škorpije će poludjeti i evo svađe iz vedroga neba – ili će se tako barem činiti zbunjenim Blizancima.

Ljubav Blizanca i Škorpiona doći će u opasnost i s druge strane, jednom kada Blizanca izlude mentalne igrice koje Škorpija tako rado igra. Nestalnost s jedne strane (Blizanac) i mračne igre s druge (Škorpija), zaista se može reći da se radi o dva vrlo teška karaktera.

Veza Škorpiona i Blizanca je ljubav između zračnoga i vodenog znaka, što naravno nije idealno. Zrak treba prostora da diše i ne odgovara mu voda koja ga nastoji poklopiti, podrediti, dok je voda zapravo bujica emocija koju treba njegovati i usmjeravati, a zrak se čini suviše nestabilnim za to. S obzirom na nekompatibilnost ova dva horoskopska znaka, trebat će neizmjerno puno ljubavi da bi se pomirile razlike među njima.Podijeli s prijateljima