OVAN je kardinalni vatreni znak, i ključna riječ za Ovnove je akcija. Više o ovim rođenim vojnicima, policajcima i autoritarnim figurama (tako kažu!) pročitajte u tekstu o Ovnovima kao prvom horoskopskom znaku.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Strijelca

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i StrijelcaLjubavni horoskop Blizanca i StrijelcaKako se slažu Blizanac i Strijelac? Jako dobro, jer to je par koji se jako dobro razumije. Blizanac i Strijelac su dijametralno suprotni znakovi horoskopa, što se uvijek pokaže ili kao savršena kombinacija (gdje jedan ima upravo ono što drugome treba), ili kao totalna katastrofa. Sredine nema!

Ljubavni horoskop Strijelca i Blizanca izgleda pozitivno i dobro: neki čak kažu da su ovo dva najoptimističnija i najvedrija znaka horoskopa. Vedrina, zaigranost, spontanost, bez teških emocija – to je najbolji opis ovoga para.

Veza Blizanca i Strijelca je veza dva horoskopska znaka koji cijene istu ljubav prema humoru, smijehu, istu glad za životom. Iako mogu sjediti pred televizorom, ipak će se tek u veselom društvu i neobičnim situacijama osjećati kao ribe u vodi.

Ljubav Strijelca i Blizanca karakterizirat će gotovo djetinja zaigranost i dobrodušnost.

Blizancem inače upravlja Merkur, planeta znatiželje, ugodne komunikacije i bistrog razmišljanja - dok Strijelcem upravlja Jupiter, planeta otvorenosti prema novim idejama i još veće znatiželje od one koju donosi Merkur.

Kako se slažu Strijelac i BlizanacOdnos Blizanac – Strijelac bit će dobro usklađen, s vrlo malo neugodnih situacija i slijepih ulica. Niti jedan neće posesivnošću gušiti partnera, tjerati ga da se mijenja i da bude nešto što zapravo nije. Emotivna povezanost će se razvijati polako, tempom koji će savršeno odgovarati i Strijelcu i Blizancu.

Kako se slažu Strijelac i Blizanac: odlično! Jedino što bi ovdje moglo zasmetati je nestalnost Blizanca, odnosno njegova „dvoličnost“ koja će itekako zbunjivati Strijelca. Ali ništa tu ne treba shvaćati tragično, nego kao priliku da uče jedan od drugog i da se zajedno razvijaju.

Ljubav Blizanca i Strijelca je ljubav između zračnoga i vatrenog znaka, što je odlična kombinacija. Blizanac će svojim zrakom pomoći Strijelcu da u potpunosti razgori svoju vatru, odnosno da pokaže svoje potencijale, dok će Strijelac s druge strane svojom vatrom ugrijati Blizančev zrak i pokazati mu nove razine ljubavnog odnosa.

Veza Strijelca i Blizanca je veza s jako velikim potencijalom. I nestalnost Blizanca, i filozofska pretjerivanja Strijelca, sve će se u ovakvom paru lako rješavati. Podjednako zaigrani, podjednako otvoreni prema svemu što im život donese, dobro će se slagati i podržavati. Nemojte upropastiti ovakvu priliku!Podijeli s prijateljima